Întrebare ajutor iPhone x

Aici puteti discuta despre absolut ORICE!

Moderator: Suport Team

shiftokey
Member

Întrebare ajutor iPhone x

Sun Mar 31, 2019 7:29 pm

Salut , mă numesc shift și am o mică problema am un iPhone x și la difuzor jos acea sita protecție de praf nu mai este la cam 4 găuri adică când am dat sa curat acum câteva zile am observat ca scobitorile a intrat prea in interior .
Întrebarea mea este telefonul mai este waterproof dacă acea sita (protecție) la difuzor nu mai este este vreo șansa ca dacă scap telefonul in apa sa se strice ?
P.s. Rog doar cunoscători sa răspundă
eROr
Member

Re: Întrebare ajutor iPhone x

Sun Mar 31, 2019 9:18 pm

salut, 2 lucruri foate importante am sa iti spun :
1 : daca ai scapat vreodata telefonul pe jos NU il baga in apa sub nici o forma , pentru ca exista posibilitatea sa nu mai fie ermetic
2 : APPLE NU acopera garantia daca telefonul este scapat in apa...cu alte cuvinte platesti ca sa ai un telefon rezistent la apa , dar daca il scapi in apa , problema ta...

parerea mea sa mergi la un service specializat Apple sa ti-l curete, sau macar sa le ceri un sfat.
shiftokey
Member

Re: Întrebare ajutor iPhone x

Sun Mar 31, 2019 11:02 pm

eROr wrote:
Sun Mar 31, 2019 9:18 pm
salut, 2 lucruri foate importante am sa iti spun :
1 : daca ai scapat vreodata telefonul pe jos NU il baga in apa sub nici o forma , pentru ca exista posibilitatea sa nu mai fie ermetic
2 : APPLE NU acopera garantia daca telefonul este scapat in apa...cu alte cuvinte platesti ca sa ai un telefon rezistent la apa , dar daca il scapi in apa , problema ta...

parerea mea sa mergi la un service specializat Apple sa ti-l curete, sau macar sa le ceri un sfat.
Mersi frumos

Return to “Discutii Generale”