Ajutor - Problema PC

Aici puteti discuta despre absolut ORICE!

Moderator: Suport Team

pepsisdad
Member
Posts: 3
Joined: Fri Feb 15, 2019 7:03 pm

Ajutor - Problema PC

Sun Oct 13, 2019 11:40 am

Salut, de cateva zile de cand deschid un joc sau un pdogram, dupa o perioada scurta se blocheaza imaginea, si nu mai pot face nimic, doar trebuie sa redeschid calculatorul si se intampla iar asta. Nu este de la windows, l-am schimbat de o multime de ori. Aveti idee de la ce ar putea fi? Multumesc.
User avatar
SAM
Suport Team Moderator
Contact:
Location: Suceava
Posts: 814
Joined: Fri Aug 17, 2018 10:49 am

Re: Ajutor - Problema PC

Tue Oct 15, 2019 5:49 pm

Salut,

E posibil să fie o problemă la memoria principală (RAM). Folosește MemTest86 pentru a verifica.

Verifică să nu ai două programe antivirus. Dacă folosești un antivirus dedicat, asigură-te că dezactivezi Windows Security.
De asemenea, verifică în Task Manager să nu ai CPU, Memory sau Disk cu Usage mai mare de 95%. Dacă una din ele are peste 95% Usage, folosește acest tutorial.

Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
iuliano66
Member
Posts: 1
Joined: Sun Nov 24, 2019 3:25 pm

Re: Ajutor - Problema PC

Sun Nov 24, 2019 3:32 pm

Salutare! Nu am gasit un topic unde sa postez intrebarea asta si o postez aici.. Am cumparat un kit de rami dual channel HyperX Fury 16 gb 3200 mhz. Am montat kit-ul pe pc si in CPU-Z imi arata ca fiecare placuta are 1600mhz. Se aduna frecventa in dual channel ? Sau mi-am luat teapa si normal e de 1600? Va multumesc.
User avatar
Cri0
Member
Location: Bacau (Brasov)
Posts: 57
Joined: Sun Jul 01, 2018 10:14 pm

Re: Ajutor - Problema PC

Mon Nov 25, 2019 12:01 am

iuliano66 wrote:
Sun Nov 24, 2019 3:32 pm
Salutare! Nu am gasit un topic unde sa postez intrebarea asta si o postez aici.. Am cumparat un kit de rami dual channel HyperX Fury 16 gb 3200 mhz. Am montat kit-ul pe pc si in CPU-Z imi arata ca fiecare placuta are 1600mhz. Se aduna frecventa in dual channel ? Sau mi-am luat teapa si normal e de 1600? Va multumesc.
Salut! In primul rand trebuie sa stii sigur ca placa ta de baza poate tine RAM-ii la 3200mhz. In al 2-lea rand trebuie sa intri in BIOS si sa ii setezi de acolo.
In functie de ce placa de baza ai, poti cauta tutoriale pe net / youtube : ( Exemplu pentru gigabyte : https://www.youtube.com/watch?v=SQegol0HYcU )
Succes!
" Expect the best, prepare for the worst! "

Return to “Discutii Generale”