Pentru oamenii lenesi (starship delivery)

Aici puteti discuta despre absolut ORICE!

Moderator: Suport Team

Darius94
Member
Posts: 4
Joined: Sat Jan 05, 2019 7:41 pm

Pentru oamenii lenesi (starship delivery)

Sun Dec 01, 2019 12:25 pmLocuiesc in orasul in care a fost lansat acest proiect, e plin de acesti robotei care-ti fac cumparaturile de la 'magazinul din colt' . Tot ce ai nevoie este de un smartphone iar in decurs de 1 ora, da sa-ti bata la usa astia mici din starwars :lol: :lol: mentionez ca trec strada prin trafic extraordinar de eficient, cam poate dura minute bune insa o fac.

Sunt doar curios ce pareri aveti, ii pot filma daca doriti :lol:
User avatar
SAM
Global Moderator
Contact:
Location: Suceava
Posts: 886
Joined: Fri Aug 17, 2018 10:49 am

Re: Pentru oamenii lenesi (starship delivery)

Sun Dec 01, 2019 5:21 pm

Salut,

Am văzut proiectul acesta înainte de a fi lansat și mi s-a părut de atunci că este o idee foarte bună. Sunt și alte proiecte asemănătoare care mi se par la fel de bune.
În societatea locală în care trăiesc au apărut deja binecunoscutele afirmații: ”Roboții o să ne fure locurile de muncă”. Sunt sigur că peste tot este la fel.
Partea bună e că noi oamenii suntem foarte curajoși în a spune și mai puțin la a face, deci pentru mine nu ar fi o surpriză ca asemenea proiecte să fie implementate peste tot indiferent de cât de mult se vorbește de rău.

În comparație cu dronele-curier, aceste mașinuțe sunt puțin mai sigure și mai silențioase. Desigur, sunt și multe dezavantaje, dar cu timpul sunt convins că o să apară actualizări care o să le rezolze în mare parte. Ideea principală este ca noi, societatea, să fim mai deschiși și să susținem tehnologia, astfel încât tehnologia să fie de partea noastră și să nu ajungem să ne luptăm cu ea.

În România sunt doar câteva orașe eligibile pentru implementarea acestui proiect. Desigur, aici dronele sunt mai avantajoase pentru că depind mai puțin de teren.

Mă bucur foarte mult să văd oameni ca tine, Darius94, care sunt interesați și entuziasmați de tehnologie și de frumusețea ei. Mi-ar plăcea să urci o filmare făcută de tine cu aceste mașinuți.
Te felicit pentru inițiativa de a face un topic de genul acesta! Nu cred că are vreo legătură cu ziua de astăzi. :D
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."

Return to “Discutii Generale”