Router Wireless
Moderator: Suport Team
- lig
- Member
Vreau sa cumpar un router wireless la un buget de 500-600 de lei,acum problema este ca nu stiu cam ce sa iau din cauza ca ma uit pe recenzile magazinelor de specialitate si pe care vreau sa-l aleg parerile sint diferite unii client spun ca este OK altii ca nu si ca nu este stabil,as dori sa ma ajutati sa-mi recomandati un model care sa se incadreze in bugetul meu de 500-600 lei,ce ma intereseaza cel mai mult este in primul rand sa fie stabil.
-
fu
Incearca un Asus Gaming AC65P care il gasesti pe emag la 610 de lei. Eu zic sa nu te iei dupa toate review-urile pentru ca daca un om sau doi oameni au avut problema respectiva asta nu inseamna ca o s-o ai si tu. De exemplu, si eu am cumparat unele produse care a avut review-urile foarte bune si unele nu foarte bune si la sfarsitul zilei am fost multumit si nu am avut nici o problema.
In caz ca il cumperi de pe emag stiu ca ai dreptul la retur de 30 de zile. Incearca sa il cumperi de pe un magazin unde il poti returna pentru ca daca ai probleme stii ca iti poti lua banii inapoi si incerca altceva.
Pe langa asta ai mai putea sa te uiti la cel de la Asus RT-AC66U la 525 de lei pe care il gasesti la pcgarage. Daca e sa il cumperi de pe pcgara foloseste codul HCX26V24 pentru o mica reducere.
In caz ca il cumperi de pe emag stiu ca ai dreptul la retur de 30 de zile. Incearca sa il cumperi de pe un magazin unde il poti returna pentru ca daca ai probleme stii ca iti poti lua banii inapoi si incerca altceva.
Pe langa asta ai mai putea sa te uiti la cel de la Asus RT-AC66U la 525 de lei pe care il gasesti la pcgarage. Daca e sa il cumperi de pe pcgara foloseste codul HCX26V24 pentru o mica reducere.