Salut,numele meu este Robert,de curand am achizitionat un samsung de 49 inch(124) cm,ultra wide 32.9,am nevoie de ajutor,nu stiu sigur daca il pot folosi pe laptop prin hdmi,rezolutia maxima pe care mi o da laptopul fiind de 1920:1080, cu un Geforce gtx1050 , pot face cumva sa mi se vada pe tot ecranul ? ca imi apare imaginea la dimnesiune de 1920:1080,fiind doar pe centru,imi trebuie rezolutia 3840:1080, si daca nu merge cu gtx1050,vreau o recomandare de pc va rog,sau macar de placa video cu care ar rula bine acel monitor .
https://www.otto.de/p/samsung-c49hg90dm ... =645049847
Samsung LED-Monitor 3840 x 1080 Pixel vs Laptop ?? HELPPPPP
Moderator: Suport Team
- D3iu
- Suport Team Moderator
Re: Samsung LED-Monitor 3840 x 1080 Pixel vs Laptop ?? HELPPPPP
Salut, teoretic trebuie sa mearga sa maresti rezolutia monitorului extern, trebuie sa setezi in laptop ca monitorul sa fie EXTENDED, daca faci DUPLICATE nu va merge pentru simplu fapt ca monitorul nativ al latop-ului nu poate depasi rezolutia maxima. Daca selectezi din setari ca monitorul sa fie EXTENDED atunci poti seta pe laptop rezoluatia maxima adica fullhd iar pe monitorul extern o alta rezolutie si atunci va trebui sa detecteze cat poate duce acel monitor maxim rezolutia... iar daca ai windows 10 pe laptop poti activa din setari ca bara de start sa fie identica pe ambele monitoare...