DEZVOLTARE PLATFORMA LIVE

Aici puteti discuta despre absolut ORICE!

Moderator: Suport Team

sl4ynn
Member

DEZVOLTARE PLATFORMA LIVE

Thu Apr 16, 2020 6:28 pm

Salut, de ceva timp mi-a trasnit in cap o idee de aplicatie web ce nu exista in momentul asta pe piata insa am nevoie de cateva sfaturi pentru ca nu prea cunosc domeniul.

VA ROG CEI CARE NU CUNOASTETI DOMENIUL NU COMENTATI .

Bun, deci vreau sa creez o aplicatie web in care sa existe mai multe transmisii live din mai multe locatii .
Lucrul acesta nu stiu cum sa il fac pe parte hardware . Se poate extrage semnal video prin camere de luat vederi sau mai calitativ este o camera speciala cu un laptop (ca la videochat) sau exista o camera un anumit receiver care imi trimite mai departe in aplicatie imaginea live

Ideea se concentreaza ca un site sau o aplicatie de videochat dar evident cu alt continut :)) sau o casa cu mai multe camere de luat vederi (mii poate) iar in aplicatie sa se afiseze semnalul video live .

Ma intereseaza cum sa fac lucrul asta hardware, de exemplu: Cum extrag imaginea live din (mii de locatii) sa o pun sa afiseze live pe o aplicatie .
sl4ynn
Member

Re: DEZVOLTARE PLATFORMA LIVE

Tue Apr 21, 2020 5:29 pm

UP, un raspuns va rog ? @CipFlix ?
Stiu ca Cip ar putea veni cu o sugestie
Wi
Wishz

Re: DEZVOLTARE PLATFORMA LIVE

Thu Apr 23, 2020 1:28 pm

Salut.
Ti-am raspuns la post in ziua cand l-ai pus dar nu stiu ce s-a intamplat de nu apare. Scuze.
O aplicatie de genul am vrut eu sa fac la un moment dat.
Planul era sa fac o aplicatie pe baza de subscriptie in care sa poti gasii toate programele TV din lume.
Este foarte complicat si greu.
Aplicatia in sine nu este greu de facut, practic ai nevoie de un player ce iti ruleaza link-uri de stream.
Problema este acel link, adica exact ce ai tu nevoie, sursa canalelor.
O alternativa este SOPCAST.
SOPCAST este o platforma cu link-uri de stream a canalelor TV (piratate), adica fara licenta. Nu poti comercializa asa ceva fara a avea probleme PENALE.
Totusi, si daca vrei sa o faci gratis este complicat.
Acele link-uri prin sopcast nu sunt permanente si functioneaza cu PEERS, asemanator cu torrent-ele.
Daca tu ai 6000 de programe TV, dau un exemplu, tu trebuie sa fi pe faza sa modifici acele link-uri in codul aplicatiei de fiecare data cand unul moare. Si mor foarte repede si des. Nu se renteaza.
O alternativa este sa faci stream direct din TV cu recordere.
Pentru asta ai nevoie de toate programele TV sa ruleze non-stop si ai nevoie de un recorder pentru fiecare.
Nu se renteaza si tot piraterie este.
Ca sa faci chestia asta LEGALA si fara sa ai probleme ai nevoie de link-uri oficiale direct de la televiziuni.
Pentru asta ai nevoie de licenta audiovizuala de la stat prin care esti obligat sa oferi anumite canale fie gratis fie cu plata. Sunt si anumite pachete.
Pe langa asta, sunt televiziuni care ofera canalele lor pe bani multi. In romania PRO TV-ul este cel mai scump si daca cauti pe google au ei o pagina cu mai multe informatii.
Totusi, ca sa faci rost licente de la foarte multe televiziuni este foarte greu, ai nevoie de multe cunostinte si cel mai important MULTI BANI.
Cel mai bine te documentezi de pe internet foarte bine inainte de toate si vorbesti cu cineva din domeniu.
Eu nu te pot ajuta cu mai mult.
Va trebuii sa ai grijasa nu incalci legile si SUNT FOARTE MULTE, mai ales in Romania.
Succes!

Return to “Discutii Generale”