Sistem audio masina

Aici puteti discuta despre absolut ORICE!

Moderator: Suport Team

Marius Grip
Member

Sistem audio masina

Mon May 11, 2020 8:43 pm

Salut tuturor, nu știu dacă am nimerit secțiunea pentru că sunt noi mă scuzați.

Vreau sa pun pe mașina sistem audio, bineînțeles nu îl voi pune eu voi avea un electrician de mașina care e specializat, doar că am nevoie de sfaturi și modele in alegerea subwoofer-ului, 4 boxe și amplificator, bugetul vreau sa fie până în 600€ exclusa lucrarea.

Va rog cine cunoaște sau cine are implementat așa ceva pe mașina fără glume sau prostii. Aprecii

P.s fac acest lucru nu pentru a fi cocalar, ci pen tru că boxele standard de la mașina sunt din hârtie(celuloza) și știți că nu prea rezista la bass. Plus de asta vreau un sunet de calitate in mașina.
Wi
Wishz

Re: Sistem audio masina

Tue May 12, 2020 11:03 am

Ce model e masina? Exista kit-uri de boxe pentru anumite modele de masini.
De exemplu pentru BMW-uri mai vechi gasesti aproape pentru toate pentru ca este FOARTE CUNOSCUT ca BMW-urile au sonorizare praf.
Marius Grip
Member

Tue May 12, 2020 3:44 pm

Wishz wrote:
Tue May 12, 2020 11:03 am
Ce model e masina? Exista kit-uri de boxe pentru anumite modele de masini.
De exemplu pentru BMW-uri mai vechi gasesti aproape pentru toate pentru ca este FOARTE CUNOSCUT ca BMW-urile au sonorizare praf.
Ford Fiesta 2019.
Wi
Wishz

Tue May 12, 2020 6:45 pm

Nu am gasit vre-un kit complet din pacate, cel mai bine mergi la un shop ce se ocupa cu asa ceva pentru ca conteaza multe chestii cand schimbi boxele unei masini.
La boxe iti trebuie marimi exacte, aproximativ, daca nu vrei sa iti modifice locasurile si ei vor sti cel mai bine de ce ai nevoie.
In functie de ce marimi ai nevoie iti va propune anumite boxe, subwoofer si ce amplificator ai nevoie in asa fel incat sa functioneze totul corect.

Return to “Discutii Generale”