Ssalut! Acum cateva zile am cumparat un dvd writer extern cu scopul de a scrie cateva cd-uri/dvd-uri pentru masina pentru ca nu are un usb port.
Am inceput cu scrierea unor mp3-uri si totul a decurs ok; problema a aparut atunci cand am incercat sa scriu niste videoclipuri mp4 pe dvd pentru a le putea reda in bordul masinii. Orice as incerca pare sa nu mearga. Primul program pe care l-am incercat pentru a face aceste dvd-uri a fost Any Video Converter care a convertit cu succes toate videoclipurile, dar a esuat lamentabil la partea de scriere. Apoi am descarcat DIVX 10 pentru a converti videoclipuri si am incercat sa le scriu cu burning studio 6, dar din nou, nici un succes la partea de scriere. Tot incerc sa le scriu de vreo 4 zile deja si chiar nu mai am nici o diee cam ce altceva as putea incerca. Ma gandesc ca poate unul dintre voi a incercat si el sa-si face si are o oarecare ideea cam cum as putea reusi si eu, poate chiar sa-mi sugerati si unele programe care merg. Apropo, dvd writer-ul meu este unul extern de la Rioddas pentru ca nu am unul incorporat. Aveti aici link-ul pentru el, poate v-a ajuta.: https://www.amazon.co.uk/Rioddas-Extern ... 653&sr=8-1
Scrierea unor dvd-uri.
Moderator: Suport Team
- SAM
- Global Moderator
Salut,
Primești eroare în programul de scrierea sau nu poți da play în player?
Pentru a converti un fișier din format .MP4 în format .MP3 sau altceva (doar sunet) folosește convertoarele online (exemplu).
Primești eroare în programul de scrierea sau nu poți da play în player?
Pentru a converti un fișier din format .MP4 în format .MP3 sau altceva (doar sunet) folosește convertoarele online (exemplu).
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."