Scrierea unor dvd-uri.

Aici puteti discuta despre absolut ORICE!

Moderator: Suport Team

BiD
Member
Contact:
Posts: 9
Joined: Thu Mar 07, 2019 2:03 am

Scrierea unor dvd-uri.

Thu Sep 10, 2020 5:21 pm

Ssalut! Acum cateva zile am cumparat un dvd writer extern cu scopul de a scrie cateva cd-uri/dvd-uri pentru masina pentru ca nu are un usb port.
Am inceput cu scrierea unor mp3-uri si totul a decurs ok; problema a aparut atunci cand am incercat sa scriu niste videoclipuri mp4 pe dvd pentru a le putea reda in bordul masinii. Orice as incerca pare sa nu mearga. Primul program pe care l-am incercat pentru a face aceste dvd-uri a fost Any Video Converter care a convertit cu succes toate videoclipurile, dar a esuat lamentabil la partea de scriere. Apoi am descarcat DIVX 10 pentru a converti videoclipuri si am incercat sa le scriu cu burning studio 6, dar din nou, nici un succes la partea de scriere. Tot incerc sa le scriu de vreo 4 zile deja si chiar nu mai am nici o diee cam ce altceva as putea incerca. Ma gandesc ca poate unul dintre voi a incercat si el sa-si face si are o oarecare ideea cam cum as putea reusi si eu, poate chiar sa-mi sugerati si unele programe care merg. Apropo, dvd writer-ul meu este unul extern de la Rioddas pentru ca nu am unul incorporat. Aveti aici link-ul pentru el, poate v-a ajuta.: https://www.amazon.co.uk/Rioddas-Extern ... 653&sr=8-1
User avatar
SAM
Global Moderator
Contact:
Location: Suceava
Posts: 967
Joined: Fri Aug 17, 2018 10:49 am

Re: Scrierea unor dvd-uri.

Fri Sep 11, 2020 8:24 pm

Salut,

Primești eroare în programul de scrierea sau nu poți da play în player?

Pentru a converti un fișier din format .MP4 în format .MP3 sau altceva (doar sunet) folosește convertoarele online (exemplu).
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."

Return to “Discutii Generale”