Salut
Am nevoie de ajutor am cumparat un prebuild de pe pcgarage ca toti copii ca sa se joace pe pc, am o suma de 1100 lei si vreau sa imi cumpar o placa video si nu stiu care sunt foarte indecis + ca nu stiu daca ma duce sursa tin sa mentionez am o sursa de 450wtt de la thermaltake , un ryzen 3 3200g , placa de baza b450 ds3h , o carcasa segotep halo 3 black cu 2 ventilatoare ,8G ram 3000hz si 1tb stocare. Ma poti ajuta cu o parere ? ce placa video sa imi iau ? Trebuie sa imi cumpar alta sursa? Sa imi iau placa video si dupa cooler pentru proccesor sau o alta carcasa ?
Moderator: Titlul acestui subiect a fost schimbat din ”Ajutor” în ”Placa video dedicata pentru r3-3200G și B450-DS3H”.
Placa video dedicata pentru r3-3200G și B450-DS3H
Moderator: Suport Team
- SAM
- Global Moderator
Salut,
Poți merge pe un Zotac GeForce GTX 1660 Twin Fan sau PowerColor Radeon RX 580 Red Devil. O altă variantă mai ieftină ar fi PowerColor Radeon RX 5500 XT.
Nu ai nevoie de altă sursă. Este suficientă cea curentă pe care ai menționat-o.
Baftă!
Poți merge pe un Zotac GeForce GTX 1660 Twin Fan sau PowerColor Radeon RX 580 Red Devil. O altă variantă mai ieftină ar fi PowerColor Radeon RX 5500 XT.
Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
- TheDragonLP
- Member
Salut , multumesc mult de aceasta recomandare imi era frica sa imi iau o placa video de genu am crezut ca o sa ma trezesc cu artificiiSAM wrote: ↑Mon Oct 26, 2020 12:10 pmSalut,
Baftă!

- SAM
- Global Moderator
Foarte puțin probabil. Am verificat și procesorul împreună cu acele plăci video dedicate menționate de mine nu fac bottleneck.
În funcție de jocurile pe care le joci, e posibil să alegi chiar variante mai puțin performante, deoarece multe din jocuri cer mai multă putere de procesare threading decât putere de procesare grafică. Un exemplu este Minecraft, care consumă mult mai mult din procesor decât din placa video dedicată.
Dacă nu este o problemă cu bugetul, atunci îți recomand să mergi pe cele menționate.
În funcție de jocurile pe care le joci, e posibil să alegi chiar variante mai puțin performante, deoarece multe din jocuri cer mai multă putere de procesare threading decât putere de procesare grafică. Un exemplu este Minecraft, care consumă mult mai mult din procesor decât din placa video dedicată.
Dacă nu este o problemă cu bugetul, atunci îți recomand să mergi pe cele menționate.
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,