Marvo HG9080W fara sunet si LED activ

Aici puteti discuta despre absolut ORICE!

Moderator: Suport Team

CyberTrucker
Member

Marvo HG9080W fara sunet si LED activ

Sun Oct 25, 2020 9:27 pm

Am si eu o problema la niste casti Marvo HG9080W, la conectarea cu transmitter ul. Led-ul de la transmitter imi palpaie, iar cel de la casti sta aprins. Si nu se aude nimic in casti. Nu pot sa le opresc sau sa fac orice altceva. Va rog daca aveti idee ce sa fac sa ma ajutati... Nu am maine cu ce sa intru la orele online.

Moderator: Titlul acestui subiect a fost schimbat din ”Ajutor! URGENT” în ”Marvo HG9080W fara sunet si LED activ”.
SAM
Global Moderator

Re: Ajutor! URGENT

Mon Oct 26, 2020 5:48 pm

Salut,

Folosești căștile cu cablu sau doar wireless?

Dacă le folosești doar wireless, verifică să nu aibă bateriile o problemă. În principiu, ar trebui să funcționeze dacă le conectezi cu cablu.
Dacă le folosești și cu cablu și nu merg, atunci încearcă să schimbi porturile. Dacă tot nu funcționează, încearcă să le conectezi la alt sistem audio. Posibil chiar să fie defecte în acest caz.

Edit:
În cazul nefuncționării prin cablu mai poți încerca să miști cablul în zonele de contact, cum ar fi punctul unde cablul intră în căști. Dacă ai forțat cablul din greșeală, e posibil ca acesta să se fi dezlipit.

Pentru întâlnirile/conferințele on-line există de obicei alternative pe telefonul mobil. De exemplu, Google Meet, Zoom, Microsoft Teams și altele sunt disponibile și pe telefon. Ăsta fiind doar un pont, în cazul în care nu știi, pentru a te ajuta până rezolvi problema cu căștile.

Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."

Return to “Discutii Generale”