Placa video 2080super
Moderator: Suport Team
- Mihai Gergely
- Member
Salut,am un 2080 super de la Asus si in timp ce rulează jocurile mi a ajuns la 89 de grade ,acum am început sa l folosesc cu msi afterburner pt reglajul temperaturilor.Oare are ceva ca a ajuns la 89 de grade de 2 ori ?(tin sa precizez ca era în timp ce rula un joc și nu cred ca a avut mai mult de 10-15 minute 89 de grade pt ca am observat repede),acum sunt îngrijorat daca cumva merge tot bine sau oare e afectata placa și nu stiu ce teste sa I fac sa vad dacă e tot în parametrii si funcționează ca la inceput(tin sa precizez ca e folosita 1 luna placa ).va rog sa ma ajutați cu niște răspunsuri daca e ok ca a ajuns la 89 si daca credeti ca funcționează în parametri .mulțumesc anticipat. 

- SAM
- Global Moderator
Salut,
Ce procesor ai și la ce temperaturi ajunge acesta?
Pentru RTX2080SUPER nu este o temperatură normală. Ar trebui să ruleze la maxim 75 grade Celsius pe termen lung. Verifică să nu ai probleme cu sistemul de răcire.
Dacă și procesorul ajunge la temperaturi mari, atunci probabil e din cauza carcasei. Poți încerca să lași carcasa cât mai deschisă și să testezi.
Pune ventilatoarele la viteză maximă și verifică să funcționeze corect. Aici mă refer să se învârtă toate sincron și să nu facă zgomote ciudate.
De asemenea, poți încerca să schimbi interfața (HDMI, DVI, DP).
Nu afectează foarte mult aceste temperaturi mari, deoarece placa video dedicată are sistemul de protecție, însă după multe utilizări în aceste condiții o să apară mult mai repede uzură.
Baftă!
Ce procesor ai și la ce temperaturi ajunge acesta?
Pentru RTX2080SUPER nu este o temperatură normală. Ar trebui să ruleze la maxim 75 grade Celsius pe termen lung. Verifică să nu ai probleme cu sistemul de răcire.
Dacă și procesorul ajunge la temperaturi mari, atunci probabil e din cauza carcasei. Poți încerca să lași carcasa cât mai deschisă și să testezi.
Pune ventilatoarele la viteză maximă și verifică să funcționeze corect. Aici mă refer să se învârtă toate sincron și să nu facă zgomote ciudate.
De asemenea, poți încerca să schimbi interfața (HDMI, DVI, DP).
Nu afectează foarte mult aceste temperaturi mari, deoarece placa video dedicată are sistemul de protecție, însă după multe utilizări în aceste condiții o să apară mult mai repede uzură.
Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."