Salut! Am inceput sa am o problema la calculator, si anume faptul ca dupa 30 de minute petrecute in GTA 5 sau alte jocuri care necesita performanta destul de mare, incepe sa-mi mearga in lag.Gradele pe care le scot la GPU sunt intre 54-56 cu ajutorul programului MSI, gradelea acestea le am si cand incepe sa-mi mearga greu iar la CPU 55-60. Setarile le am pe medium.
GPU-NVIDIA GTX1650
CPU-I5-9400F
RAM-16GB dual chanel cu 2666mhz
SSD 240GB KINGSTON
Lag in jocuri dupa un timp
Moderator: Suport Team
- DJREMUS
- Member
Salutare!
Dupa ce am citit si am inteles care este problema de care suferi in jocuri, as dori sa stiu si sa te intreb daca te joci cu setarile pe Ultra / High. Gradele sunt mai mult decat ok pentru a te juca GTA5 dar pot sa iti spun din propie experienta ca pe online merge destul de greut gta-ul si ai mici drop-frameuri din cauza performantei pc-ului cu cerintele pe care le face GTA-ul pe online.
Incearca sa te joci pe Low si vezi daca inca mai ai acele mici Drop-Frame uri, iar daca nu le mai aia inseamna ca e din cauza Setarilor Grafice care sunt prea exigente pentru PC-ul tau fata de acel joc.
Kind Regards,
DJREMUS#4826.
Dupa ce am citit si am inteles care este problema de care suferi in jocuri, as dori sa stiu si sa te intreb daca te joci cu setarile pe Ultra / High. Gradele sunt mai mult decat ok pentru a te juca GTA5 dar pot sa iti spun din propie experienta ca pe online merge destul de greut gta-ul si ai mici drop-frameuri din cauza performantei pc-ului cu cerintele pe care le face GTA-ul pe online.
Incearca sa te joci pe Low si vezi daca inca mai ai acele mici Drop-Frame uri, iar daca nu le mai aia inseamna ca e din cauza Setarilor Grafice care sunt prea exigente pentru PC-ul tau fata de acel joc.
Kind Regards,
DJREMUS#4826.
Ala cu PC'uri doar in cutii!