Vreau un PC nou.

Aici puteti discuta despre absolut ORICE!

Moderator: Suport Team

Stelian
Member

Vreau un PC nou.

Sun Sep 16, 2018 1:42 am

Salut, aș vrea să știu ce să imi cumpăr pentru PC, aș vrea să imi fac un PC pe piese si nu stiu ce piese sa imi iau
(Prefer AMD)
Pret maxim: 600Lei / piesa.
Placa de baza, Sursa, Procesor, etc..
Mulțumesc!
RobertGHD
Suport Team Moderator

Re: Vreau un PC nou.

Mon Sep 17, 2018 12:40 pm

Salut,

Spune-ne un buget total, nu buget per piesa. Nu cred ca vrei sa iti faci un calculator unde vei avea un procesor slab de 600 de lei cu o placa video si mai slaba de 600 de lei pe carora sa le pui o sursa foarte buna la 600 de lei, un hard de cativa TB la 600 de lei, ventilatoare de 600 de lei si cooler de 600 de lei.

Nu vreau sa te jignesc, dar tinand cont de exprimarea ta total lipsita de pricepere, ma indoiesc ca te-ai descurca sa iti asamblezi singur calculator si mai bine ai opta pentru unul gata facut.
SAM
Global Moderator

Mon Sep 17, 2018 7:45 pm

Salut,

Ceea ce a spus RobertGHD este foarte adevărat. Nu te simți jignit, e o greșeală din care poți învăță câteva lucruri importante.
Vezi aici o recomandare din partea lui Dani. Poți combina componente din WishList diferit, apropiat de bugetul tău.
Legat de partea cu AMD - nu îți recomand. Cel puțin eu am avut câteva experiențe neplăcute cu componentele AMD(în special placă video) și încerc să le evit. E doar o părere personală.

Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
Stelian
Member

Mon Sep 17, 2018 9:20 pm

RobertGHD wrote:
Mon Sep 17, 2018 12:40 pm
Salut,

Spune-ne un buget total, nu buget per piesa. Nu cred ca vrei sa iti faci un calculator unde vei avea un procesor slab de 600 de lei cu o placa video si mai slaba de 600 de lei pe carora sa le pui o sursa foarte buna la 600 de lei, un hard de cativa TB la 600 de lei, ventilatoare de 600 de lei si cooler de 600 de lei.

Nu vreau sa te jignesc, dar tinand cont de exprimarea ta total lipsita de pricepere, ma indoiesc ca te-ai descurca sa iti asamblezi singur calculator si mai bine ai opta pentru unul gata facut.
pana in 2000 RON
RobertGHD
Suport Team Moderator

Tue Sep 18, 2018 9:33 am

Asta e cel mai ok pe care l-am gasit eu intr-o limita acceptabila peste bugetul tau: https://www.emag.ro/sistem-desktop-acer ... ction=view

Iti recomand sa faci efortul de 100 de lei pentru ca merita in comparatie cu orice altceva sub pretul asta.
Stelian
Member

Tue Sep 18, 2018 9:36 am

RobertGHD wrote:
Tue Sep 18, 2018 9:33 am
Asta e cel mai ok pe care l-am gasit eu intr-o limita acceptabila peste bugetul tau: https://www.emag.ro/sistem-desktop-acer ... ction=view

Iti recomand sa faci efortul de 100 de lei pentru ca merita in comparatie cu orice altceva sub pretul asta.
Multumesc mult!

Return to “Discutii Generale”