Gaming pe tir

Aici puteti discuta despre absolut ORICE!

Moderator: Suport Team

marius96
Member

Gaming pe tir

Fri Oct 19, 2018 1:03 pm

Salut,
Am si eu nevoie de ajutorul tau: as putea sa conectez o unitate la un laptop si sa ma pot juca pe un laptop mai slab cu tastatura si mousul de la laptop? Si as putea sa le conectez la o priza de tir?
Vreau intr-un an sa ma apuc de tir dar tot odata sa ma pot juca pentru ca gammingul este un hobby. As vrea sa imi spui daca bateria de la un tir cu motorul oprit are putere sa duca curentul in pc sau spune-mi tu ce imi recomanzi.
Vreau sa-mi cumpar un pc nou pentru acasa dar nu vreau si inca un laptou nou pentru tir si ma gandeam sa iau unitatea cu mine si sa o conectez la laptop. :D

Moderator: Titlu subiectului a fost schimbat din "Am si eu nevoie de ajutorul tau!" în "Gaming pe tir".
Last edited by RobertGHD on Fri Oct 19, 2018 2:30 pm, edited 1 time in total.
RobertGHD
Suport Team Moderator

Re: Am si eu nevoie de ajutorul tau!

Fri Oct 19, 2018 1:45 pm

Salut,

O sa te rog sa iti revizuiesti exprimarea, deoarece este atat de vaga incat eu nu am reusit sa inteleg mai nimic din ce ai scris, nici macar sa o corectez nu as sti cum.

In alta ordine de idei, din cate am reusit eu sa inteleg, tu vrei sa conectezi unitatea calculatorului la un laptop pentru a te folosi de monitorul,tastatura si touchpad-ul acestuia. Din capul locului, daca asta ai vrut sa spui, te informez ca acest lucru nu se poate. Nu exista nicio posibilitate de a conecta laptopul la o unitate deoarece si porturile de pe unitate si de pe laptop sunt doar "out" nu si "in". Mai pe scurt prin aceste porturi nu poti primii informatii, poti decat trimite. Pe langa asta, daca vrei sa folosesti calculatorul pe tir, nu inteleg de ce ai vrea sa ai 2 dispozitive care consuma mult curent, in loc sa ai doar unul. Nu este deloc practic.

Daca iti achizitionezi un alt laptop pe care sa te poti juca, sunt aproape sigur ca il poti alimenta la o baterie de tir. Sunt invertoare pe net care te lasa sa alimentezi un laptop si de la bateria unei masini normale, toate astea cu mentiunea ca iti trebuie o baterie sanatoasa. O unitate de calculatorul nu cred ca poti alimenta.
SAM
Global Moderator

Re: Am si eu nevoie de ajutorul tau!

Fri Oct 19, 2018 4:38 pm

Salut,

O baterie de tir nu îți duce o sursă de calculator.
Uite ce ai putea încerca:
1. Îți poți lua un PlayStation(PS4 consumă 165W) și un monitor/screen/TV mai economic.
2. Mini PC - e o unitate desktop foarte compactă(exemplu).
3. Cumperi direct un laptop mai bun pe care îl poți folosi și acasă și pe tir.
Pentru toate ai nevoie de un invertor și o baterie bună.

Eu am folosit două invertoare până acum și nu am obținut ce am vrut. Nu oferă suficient curent(indiferent de câți W ar scoate) pentru cunsumatori mari.
Desigur, e doar părerea și experiența personală. E posibil ca acele invertoare să fi fost de proastă calitate.

Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."

Return to “Discutii Generale”