Salut.
Ma numesc Dan.
As vrea sa ma apuc de youtube si vreau sa am content de calitate. Mi-am luat un atomos ninja v si mai trebuie camera.
M-am uitat la videourile tale dar nu imi dau seama de urmatoarele:
1. Acum folosesti gh5 sau gh5s?
2. Folosesti sigma 18-35 cu viltrox si mai ai un obiectiv sigma mai mare care nu stiu cum se numeste. Cum ii spune?
3. Ce parere ai despre adaptorul metabones ultra?
4. Ai putea sa imi spui te rog cum scoti 8k din gh5/gh5s?
Mersi.
CipFlixTV echipament youtube
Moderator: Suport Team
- cipflixtv
- Administrator
Re: CipFlixTV echipament youtube
salut .. bro
), nu investi atatia bani pentru inceput in youtube man .. e un hobby care nu iti ofer nici un ban, repet, NINI UN BAN pana la nivel destul de mare .. nu are rost sa dai banii pe recordere externe si etc pana nu ai un canal din care poti sa scoti cat de putin din investitie ..

- danunbox
- Member
Salut.
Eu as dori sa fac din placere youtube, pe partea de personal development. Stiu ca pentru inceput nu poti scoate bani. Doar am eu un ocd sa fie calitatea 100% buna. Si dintre multi youtuberi care au videoclipuri filmate la calidate inalta linustechtips, badseedtech, brandon tyler, doar la tine am vazut calitate mega intalta. Nu imi vine sa cred ca din gh5 scoti calitatea aia. Se vede MEGA sharp. De aceea te-am intrebat
.
Ninja v-ul is gh5-ul, au sosit deja. Mai am nevoie de obiectiv. DIn researchul care l-am facut am ajuns la Lumix G X Vario 12-35mm f/2.8 si sa filmez la 4k60p sau un 50mm F1.8 Anamorphic 1.33X si sa filmez la 6k.
Din experienta ta, pentru youtube, ce obiectiv ti-a fost cel mai folosit?
Apropo super misto acest forum, arata super modern designul si paleta de culori folosita. Tu l-ai facut? Cum as putea intra in contact cu designerul?
Multumesc pentru raspuns.
Eu as dori sa fac din placere youtube, pe partea de personal development. Stiu ca pentru inceput nu poti scoate bani. Doar am eu un ocd sa fie calitatea 100% buna. Si dintre multi youtuberi care au videoclipuri filmate la calidate inalta linustechtips, badseedtech, brandon tyler, doar la tine am vazut calitate mega intalta. Nu imi vine sa cred ca din gh5 scoti calitatea aia. Se vede MEGA sharp. De aceea te-am intrebat

Ninja v-ul is gh5-ul, au sosit deja. Mai am nevoie de obiectiv. DIn researchul care l-am facut am ajuns la Lumix G X Vario 12-35mm f/2.8 si sa filmez la 4k60p sau un 50mm F1.8 Anamorphic 1.33X si sa filmez la 6k.
Din experienta ta, pentru youtube, ce obiectiv ti-a fost cel mai folosit?
Apropo super misto acest forum, arata super modern designul si paleta de culori folosita. Tu l-ai facut? Cum as putea intra in contact cu designerul?
Multumesc pentru raspuns.