Recomandare obiectiv
Moderator: Suport Team
- Ricardo.
- Member
Salutare , dețin și eu un Sony a6300 și as dori sa mi recomandați un obiectiv pentru el. Dacă se poate in bugetul de 2.000 de lei.
- cipflixtv
- Administrator
Re: Recomandare obiectiv
salut bro .. depinde pentru ce vrei .. vrei tele, vrei wide, vrei zoom, vrei prime .. varietatea e prea mare ca sa iti pot recomanda fara mai multe detalii .. pentru ce il vei folosi ?, poze, vlog, video ... ?

- Ricardo.
- Member
Noroc, Dani . Pai eu as dori pentru uz personal, poze, in principal. Il voi folosi mai mult pentru poze pe paginile de socializare. Imi plac mult sa fie un bokeh de calitate pentru pozele de tip portret. Si-as vrea sa te intreb daca as putea sa-l folosesc si pentru restul pozelor cand plec in excursie cu familia pentru cateva poze de grup, petreceri cu prietenii, cateva peisaje cu munti, marea etc.
Cei de la F6* mi-au recomandat acest obiectiv au zis ca e pret calitate foarte bun: Sigma 56mm Obiectiv Mirrorless F1.4 Contemporary Sony E Negru, astept si parerea ta sau o alta recomandare.
Cei de la F6* mi-au recomandat acest obiectiv au zis ca e pret calitate foarte bun: Sigma 56mm Obiectiv Mirrorless F1.4 Contemporary Sony E Negru, astept si parerea ta sau o alta recomandare.
- cipflixtv
- Administrator
salut .. e fain dar e cam zoom .. adica in locuri micute nu o sa poti face poze cu el .. eu iti recomand sigma 18-35 daca dispui de buget .. cu ala poti face orice si e f1.8, vei avea bokeh cum trebuie ..

- Ricardo.
- Member
tin sa precizez ca detin si obiectivul stock cel de 16-50mm f3.5-5.6
Nu găsesc, deci pentru Sony a6300 mirorless.
tin sa precizez ca detin si obiectivul stock cel de 16-50mm f3.5-5.6