Am nevoie de ajutor cu un proiect :D

Aici postez cand doresc sa ma adresez intregii comunitati

Moderator: Suport Team

User avatar
cipflixtv
Administrator
Contact:
Location: Timisoara
Posts: 423
Joined: Wed Mar 21, 2018 9:00 pm

Am nevoie de ajutor cu un proiect :D

Sat May 18, 2019 3:16 pm

Neata .. am nevoie de ajutor cu un viitor proiect. Aici apelez la cei care sunt foarte tehnici in sensul sa ma poata ajuta pe mine pentru ca pur si simplu nu am timpul necesar pentru a face reaserch-ul adecvat ..
DECI :
Vreau sa fac un sistem de doua display-uri de 15" full HD ( o sa le iau de la doua monitoare ) cu power si signal over USB type C, un singur cablu pentru ambele, sa le pot conecta la laptop cu ajutorul unui suport pe care o sa il fac si care se va prinde de display-ul laptop-ului pentru a face un TRIPLE MONITOR SETUP pt. LAPTOP gen cand calatoresc, sa pot edita mai usor .. ( cu un singur ecran e atat de greu ... OMG ) ..

Unde am nevoie de ajutor ?

E nevoie de un picut de reaserch pentru modulul care va fi folosit sa preia semnalul ce vine din laptop prin USB type C si sa il separe in video feed respectiv power pentru ambele display-uri ..

Daca cineva are timp si stie ceva legat de treaba asta va rog sa lasa-ti un replay la acest post .. va fi apreciat :) ( rog seriozitate pentru ca va fi un proiect pe canal, nu am timp de discutii irelevante aici :) ..

Sunt deja cateva proiecte de genul, unul ar fi RAZER VALERIE ( dar este laptop-ul lor, eu vreau sa il pot pune pe orice laptop vreau eu ), iar a doua varianta ( ceea ce vreau si eu sa fac), este Le Slide : https://www.yourslide.com/configurator ( dar baetii astia nu imi raspund si nici nu pot cumpara de la ei for some reason .. :)
:o CipFlixTV - Ala cu pc'uri pe pereti! :o
Image
User avatar
SAM
Suport Team Moderator
Contact:
Location: Suceava
Posts: 743
Joined: Fri Aug 17, 2018 10:49 am

Re: Am nevoie de ajutor cu un proiect :D

Fri May 24, 2019 9:48 pm

Salut,

Am încercat să mă documentez cât mai mult pe această temă, dar nu am reușit să găsesc ceva clar.

O soluție ar fi display cu port USB (exemplu), la care se poate folosi un convertor sau un splitter. USB-C to dual USB3.1 male sau USB-C to dual USB3.1 female ca exemple.

Altfel, trebuie folosit un convertor care are ieșire compatibilă cu intrarea de la display (adică 20, 30, 40 pini) sau o intrare care să poată transforma mai departe în connector display. Eu nu am reușit să găsesc astfel de convertoare directe încă, mai ales cu două ieșiri de genul ăsta. Însă, am găsit convertoare [30 sau 40 pini la VGA] (exemplu1, exemplu2).
Deci, o soluție mai ”urâtă” ar fi un convertor [USB-C male la VGA male] conectat la un convertor [VGA male la 30 sau 40 pini LCD].
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
User avatar
Bogdvn32
Member
Contact:
Location: Tulcea
Posts: 4
Joined: Mon May 06, 2019 9:50 pm

Re: Am nevoie de ajutor cu un proiect :D

Sat May 25, 2019 10:34 pm

Salut, am reusit sa ma documentez putin despre ceea ce doresti si am gasit un asemenea adaptor:
Image
Ideea este ca, nu am reusit sa gasesc daca se poate folosi si cu monitorul de la laptop. Sper ca te-am ajutat, mult succes!

Adaptorul (USB-C - 3 HDMI): https://www.amazon.com/USB-HDMI-Multi-M ... B07667D37V
Image
Andrei656
Member
Posts: 1
Joined: Sat Aug 10, 2019 8:53 pm

Re: Am nevoie de ajutor

Sat Aug 10, 2019 9:00 pm

Daca am placa de baza MSI H110M PRO-VD , ce placa video , sursa si procesor ar fi bun pentru gaming . Sau schimb si placa de baza .

Return to “Anunturi Urgente si Importante”