Salutare!

Adresat membrilor noi : aici va puteti prezenta si discuta despre orice!

Moderator: Suport Team

Radu
Member

Salutare!

Mon Aug 13, 2018 7:50 pm

Dupa cum incepe si titlul... SALUTARE! Ma numesc Radu am aproape 18 ani si sunt din Targoviste. Am ajuns aici fiind ''fermecat'' de munca pe care o faci tu, CipFlix iar modul in care tu iti faci un videoclip, modul in care editezi orice secunda ca sa iasa totul perfect ma face sa te urmaresc. Sincer sa fiu cred ca te urmaresc de la 50-60k ... iar cand am vazut videoclipul special de 100k am dat reply de vreo 8-9 ori iar dupa am stat putin pe ganduri si am zis in gandul meu ,, Da, asta vreau sa fac fiindca pot!''. So... imi plac jocurile video iar principalul hobby care pe viitor vreau sa devina meserie este fotografia... acum la inceput de drum avand o ''experienta'' de 5 luni realizez doar portrete si mai ma duc la majorate iar cea de a doua pasiune sunt fenomenele meteo in principal furtunile de vara unde seara cu 100 de fulgere si cu dslr ul indreptat spre cer apoi un stack in photoshop imi face ziua mai frumoasa. Acesta sunt eu in cateva randuri, zi/seara faina sa aveti.
Fotografia este o artă.
cipflixtv
Administrator

Re: Salutare!

Mon Aug 13, 2018 10:32 pm

salut .. bine ai venit, ma bucur ca te-am instpirat .. asta a fost si motivul cipului de 100.000 de subscribers .. cat despre fotografie .. GO FOR IT !!!!
:o CipFlixTV - Ala cu pc'uri pe pereti! :o
Image
Radu
Member

Mon Aug 13, 2018 11:14 pm

Multumesc! Mi-as dori sa existe o secțiune și pentru foto/video unde sa se posteze tutoriale/portofolii😇.
Fotografia este o artă.
TheDrop.
Member

Tue Aug 14, 2018 1:25 am

Salut, bine ai venit!

Poti posta in Discutii Generale sau poti face o sugestie pentru aceasta sectiune pe care ti-o doresti, link: Click Here.
Image

Return to “Aici va puteti prezenta”