Problema placa video
Moderator: Suport Team
- Aeeylon14
- Member
Salut Cip, am achizitionat acum 2 ani o placa video de la Nvidia Zotac 970 4gb, iar cand joc anumite jocuri, gen Fortnie pur si simplu mi se inchide monitorul si imi apare mesajul NO SIGNAL si sunt nevoit sa restartez PC-ul. Ai idee de la ce ar putea fi, sau o solutie sa rezolv problema ?
- TheDrop.
- Member
Salut, ai incercat sa reinstalezi driverele placii video? Temperaturile sunt ok? Ai dat overclock?

- Aeeylon14
- Member
Am reinstalat driverele, temperaturile, nu stiu cum sa le verific in joc [ o sa caut acum ] iar overclocking nu am facut. Dar am luat acel utility Firestorm, si am crescut temperatura undeva la 83 °C si Fan speed la 80%, dar cand si cand inca mai primesc "eroarea" asta. E posibil sa trebuiasca sa reinlocuiesc pasta termica ?
- s3npai_god
- Member
Nu prea este normal sa iti stea in 83 grade, adica din ce am vazut eu in general temperaturile optime sunt 60 - 70 grade, in full load si jocuri cu detalii mari temperatura se invarte in jur de 70 grade. Placa video se deconecteaza deoarece da un anumit crash. Verifica daca este montata bine + alimentarea externa pusa bine. Ai spus ca ai placa video de 2 ani, posibil sa fie si pasta. Apropo, doar se pierde semnalul direct sau se manifesta si altfel?
LA VOIA INTAMPLARII - LASA UNIVERSUL SA TE SURPRINDA "s3npai"

- cipflixtv
- Administrator
Re: Problema placa video
salut .. ai cumparat cumva placa Second Hand ?

- Aeeylon14
- Member
Salut, placa am cumparat`o nou-nouta, am instalat acel program de verificare al temperaturii si urca undeva in jur de 68 de grade, dar mi-am aruncat o privire mai atenta la ea in timp ce era in functiune [ nu stiu de ce nu am observat pana acum ] si se pare ca unul dintre fan-uri nu se rotea in parametrii normali, asa ca am dus-o in garantie. Slava Domnului ca mai aveam o luna pana expira si garantia
)) . Va multumesc din suflet tuturor, si tu Cip esti un om super, iti urmaresc canalul non-stop
)) ^^

- cipflixtv
- Administrator
Re: Problema placa video
super .. ma bucur pt am putut sa te ajutam cat am putut .. topic closed!