Salut,
Recent am incercat sa-mi instalez windows 10 pe PC pentru ca am vazut ca windows 7 nu mai face fata. Totul merge bine pana imi apare eroarea asta: https://imgur.com/a/0mPuUF0 . Tin sa mentionez ca am mai instalat windows-uri pe acest PC (nu i-am schimbat piesele si l-am curata frecvent de praf) si nu am mai avut o astfel de eroare.
PC specs:
CPU: Intel(R) Xeon(R) E5450 @ 3.0GHz
GPU: NVidia GeForce 210 512MB
RAM: 4GB DDR3
HDD: 250 GB
Problema instalare windows 10
Moderator: Suport Team
- Florinn_
- Member
Din cate am citit problema asta apare cand ai bios mai vechi sau outdated.Poti fie sa faci update la bios sau mai usor sa iei windows 10 pe 32 bit
- Aelx
- Member
Am incercat sa il iau pe 32 bits, dar, fie nu mi se deschide meniul de instalare, fie imi cere sa bag optiunea pe 64 bits si se ajunge la acceasi problema
- cipflixtv
- Administrator
Re: Problema instalare windows 10
incearca cu alta versiune de windows ? ia windows-ul de pe microsoft.com, cumpara-ti o licenta dupa cum am vb eu in cliipul ce l-am facut, dai pe ea 50 de lei si nu te mai complica cu cacaturi de pe filelist pt un nimic de ban ... incerca varianta asta si spune-mi daca problema va disparea .. (daca ai windows original ignora partea cu cumparatul licentei) .. dar ceva imi spune ca nu ai ..

- RobertGHD
- Suport Team Moderator
Salut,
Sper sa nu o iei ca pe o jignire sau ceva, dar nu windowsul a ramas in urma, ci configuratia ta.
Procesorul tau este dintr-o serie mult prea veche, conceputa oricum pentru alt gen de utilizare si nu are o placa grafica integrata. Placa ta video dedicata, aceea nvidia 210 nu poate rula win 10 fara driverele aferente deoarece este mult prea veche, ca si procesorul de altfel. Te sfatuiesc sa ramai la windows 7, iar daca ti se pare ca merge greu cu win 7, pune-ti xp. Configuratia ta este mult mult prea slaba pentru win 10.
Sper sa nu o iei ca pe o jignire sau ceva, dar nu windowsul a ramas in urma, ci configuratia ta.
Procesorul tau este dintr-o serie mult prea veche, conceputa oricum pentru alt gen de utilizare si nu are o placa grafica integrata. Placa ta video dedicata, aceea nvidia 210 nu poate rula win 10 fara driverele aferente deoarece este mult prea veche, ca si procesorul de altfel. Te sfatuiesc sa ramai la windows 7, iar daca ti se pare ca merge greu cu win 7, pune-ti xp. Configuratia ta este mult mult prea slaba pentru win 10.
- Aelx
- Member
Am incercat cu versiunea oficiala, dar tot la fel face, asa ca voi urma sfatul indirect al lui RobertGHD si o sa-mi cumpar un PC nou. Oricum, multumesc pentru ajutorul oferit!cipflixtv wrote: ↑Fri Sep 07, 2018 10:25 pmincearca cu alta versiune de windows ? ia windows-ul de pe microsoft.com, cumpara-ti o licenta dupa cum am vb eu in cliipul ce l-am facut, dai pe ea 50 de lei si nu te mai complica cu cacaturi de pe filelist pt un nimic de ban ... incerca varianta asta si spune-mi daca problema va disparea .. (daca ai windows original ignora partea cu cumparatul licentei) .. dar ceva imi spune ca nu ai ..