Salut.
Am cumparat recent un PC sh...
I5 2400 3.2ghz
Placa de baza intel
HDD 1tb
16 gb ram
Pc-ul a venit fara placa video. Am cumparat o placa video, un Radeon RX 550 4gb 128biti ddr5, si am instalat-o
AM INSTALAT WINDOWS 10 si cand am instalat un joc, mergea in lag, drop frame. Am cautat pe yt si este vorba de Stuttering. Asta face in toate jocurile nu conteaza grafica Low sau High la fel merge...
Ma puteți ajuta va rog frumos... Tin sa precizez ca am instalat toate driverele.... Poate am omis eu ceva.
Eu inainte aveam o placa cu VGA, dar asta nu mai are VGA ci HDMI, am luat un TV inloc de monitor deoarece monitorul meu vechi. nu are HDMI doar VGA... Oare sa fie din cauza TV?
Drop Frame-uri, Sttutering in jocuri
Moderator: Suport Team
- SAM
- Global Moderator
Salut,
Intră în Task Manager -> Processes și vezi dacă Percent Usage e normal(la CPU, Memory și Disk). Dacă una din ele stă constant peste 90% atunci vezi acest subiect.
Dacă Percent Usage e normal, atunci instalează un program software de monitorizare a sistemului(AIDA64 Extreme) și verifică temperaturile sistemului.
Cum/cu ce ai făcut update la drivers? Încearcă Driver Booster 5.3 de pe Steam, o să-ți instaleze Driver System așa cum trebuie. Îți pot oferi o cheie de activare pentru versiunea PRO, versiune care caută mult mai adânc în Driver System(lasă-mi un PM).
Sursa poate fi și ea o cauză. Ai spus că este un calculator SH, deci e posibil ca sursa să fie uzată sau nu furnizează suficient curent pentru componente.
Verifică în Task Manager să nu ai 100% Percent Usage și după mai vorbim. Baftă!
Edit: Pentru ultima frază, pe care ai adăugat-o ulterior.
Încearcă să dezactivezi V-Sync.
Intră în Task Manager -> Processes și vezi dacă Percent Usage e normal(la CPU, Memory și Disk). Dacă una din ele stă constant peste 90% atunci vezi acest subiect.
Dacă Percent Usage e normal, atunci instalează un program software de monitorizare a sistemului(AIDA64 Extreme) și verifică temperaturile sistemului.
Cum/cu ce ai făcut update la drivers? Încearcă Driver Booster 5.3 de pe Steam, o să-ți instaleze Driver System așa cum trebuie. Îți pot oferi o cheie de activare pentru versiunea PRO, versiune care caută mult mai adânc în Driver System(lasă-mi un PM).
Sursa poate fi și ea o cauză. Ai spus că este un calculator SH, deci e posibil ca sursa să fie uzată sau nu furnizează suficient curent pentru componente.
Verifică în Task Manager să nu ai 100% Percent Usage și după mai vorbim. Baftă!
Edit: Pentru ultima frază, pe care ai adăugat-o ulterior.
Încearcă să dezactivezi V-Sync.
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
- louis1153
- Member
In Task manager nu am nimic 100%... Am dat update cu Driver booster 6 cu licenta si tot nimic. Ce nu am verificat este sursa poate ea este de vina... Te rog da-mi alte sfaturi sau msj in privat te rog
- SAM
- Global Moderator
Ai încercat să dezactivezi V-Sync? O poți face din panoul de control al plăcii video, chiar și din opțiunile jocului(dacă există).
- louis1153
- Member
Da V-sync oprit.
Normal ar trebui sa mearga și cu el si fara.
Altceva?
Normal ar trebui sa mearga și cu el si fara.
Altceva?
- SAM
- Global Moderator
Încearcă cu o rezoluție mai mică să vezi dacă sunt diferențe.
Ce rezultate ai obținut la monitorizarea sistemului? Poți încerca și AMD OverDrive pentru a le compara.
Ce rezultate ai obținut la monitorizarea sistemului? Poți încerca și AMD OverDrive pentru a le compara.
- louis1153
- Member
Dupa ce am cumparat placa asta nu am putut baga monitorul meu deoarece nu are hdmi sau dvi numa VGA, si am bagat un televiozor cu hdmi,dar nu se vede cum trebuie se vede pixelat... Maine o sa cumpar un adaptor DVI la VGA si sa vad cu monitoru meu.... Si pe YouTube face la fel. Eu as miza pe monitor, deoarece Tv asta ni detecteaza rezolutile placii, si daca dsu pe una imi baga imaginea in marginile tv-ului si se vad pixeli... La monitoru meu sper sa mearga