Help LED.

Tot ce tine de Benzi LED, RGB si lumini ambientale

Moderator: Suport Team

Member

Help LED.

Thu Dec 06, 2018 6:28 pm

Buna ziua!
Vreau să specific din prima ca nu am nici o treabă cu benzile led si toate astea de aceea doresc sa apelez la niste profesionisti.
Care este treaba. Vreau să-mi pun leduri la pat (gen sub), pe dulap si la draperie(in interior) care este problema?
Stiu ca o banda led are Controllerul respectiv care trebuie alimentat. Exista controller care are mai multe intrari gen sa pot baga cele 3 benzi led in el (sa functioneze toate pe o telecomanda)?
Exista ceva extensie/prelungitor sau cum se numeste gen daca banda este pe dulap pot trage alimentarea pe jos prin plinta pana la priza ca lumina sa se afle doar pe dulap?
Din cauza masurilor cam uratele ce imi recomandati mai bine cumpar 2 benzi de 10 metri? adica le pot taia si lipi intre ele si sa le conectez la un singur controller? sau sa cumpar 3 benzi diferite fiecare cu controlerul ei.
Masuri
Pat:5,9metri
Dulap: 3metri
Draperie:3,5metri
Image
Image
PS: Nu prea m-am exprimat cum trebuie dar sper ca m-ati inteles.
Tin sa precizez ca inca nu am cumparat nimic si daca ati putea sa-mi spuneti de ce mai am nevoie inafara de benzile led propriu zise
Multumesc frumos pentru atentie!
SAM
Global Moderator

Re: Help LED.

Thu Dec 06, 2018 10:31 pm

Salut,

Poți lua un kit complet de 15 metri și conectezi fiecare bandă la controller. Uite aici un exemplu de kit.
Există însă o problemă la tine. Nu este recomandat să ai mai mult de 50W pe o bandă, adică nu poți lega o bandă mai mare de 5 metri(pentru o bandă cu peste 9W/metru). Se poate pune și mai mult, dar curentul crește și există pericolul de străpungere(un LED fiind defapt o diodă).
La pat îți recomand să pui două benzi de 3 metri(sau cum vrei să împarți).

Pentru extindere îți recomand un cablu de extindere, ca o variantă elegantă. Desigur, poți lipi singur niște fire pentru extindere.

Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."

Return to “Lumini LED si Ambianta”