Salutare, am un laptop ASUS R510V care nu are tastatura iluminata. Ce solutii exista ? Pot sa imi cumpar tastatura RGB separat si sa o schimb cu cea "originala"?
Moderator: Titlul subiectului a fost schimbat din ”Tastatura laptop” în ”Transformare tastatura laptop normală în RGB”.
Transformare tastatura laptop normală în RGB
Moderator: Suport Team
- SAM
- Global Moderator
Salut,
Dacă modelul de laptop nu vine cu tastatură iluminată atunci nu se poate schimba.
Poți să încerci cu o altă tastatură(care nu aparține familiei), dar cred că trebuie ca modelul să fie compatibil.
Am să mă mai documentez și îți voi spune dacă se poate folosi o altă tastatură, desigur una care să se potrivească și fizic.
Baftă!
Dacă modelul de laptop nu vine cu tastatură iluminată atunci nu se poate schimba.
Poți să încerci cu o altă tastatură(care nu aparține familiei), dar cred că trebuie ca modelul să fie compatibil.
Am să mă mai documentez și îți voi spune dacă se poate folosi o altă tastatură, desigur una care să se potrivească și fizic.
Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
- razcr24
- Member
Salut, ai gasit vreo informatie care ma poate ajuta? La asta ma gandeam si eu, sa cumpar una separat care sa se potriveasca.
- SAM
- Global Moderator
Nu se poate face această schimbare. Trebuie ca placa de bază să suporte asta.
Am găsit o soluție DIY(Do-It-Yourself) care luminează tastatura din exterior.
Am găsit o soluție DIY(Do-It-Yourself) care luminează tastatura din exterior.
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,