Acum 1 saptamana am trimis o placa de baza msi b350m pro vd plus in garantie ( la altex ) . Acum 30 min m a sunat de la garantie si mi a spus ca este un condesator SMD rupt . Vreau sa stiu daca acel condesator putea cauza restartarea calculatorului foarte des . Sa cumpar una noua sau sa o dau la
un service sa incerce sa o repare .
Placa de baza defecta
Moderator: Suport Team
- SAM
- Global Moderator
Salut,
Da. Un singur condensator nefuncțional de pe placa de bază poate cauza tot felul de probleme în sistem.
Condensatoarele SMD sunt cam greu de lipid pe placa de bază. Cei de la service(garanție) nu ți-au oferit posibilitatea reparării contra cost?
Poți încerca la un service autorizat. Nu te va costa nimic să întrebi dacă se poate repara.
Baftă!
Da. Un singur condensator nefuncțional de pe placa de bază poate cauza tot felul de probleme în sistem.
Condensatoarele SMD sunt cam greu de lipid pe placa de bază. Cei de la service(garanție) nu ți-au oferit posibilitatea reparării contra cost?
Poți încerca la un service autorizat. Nu te va costa nimic să întrebi dacă se poate repara.
Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
- r.simian
- Member
Mi a spus ca pot doar sa cumpar alta placa doar ca nu as da 400 lei cand eu am cumparat o la 300 ( era la reducere)SAM wrote: ↑Wed Feb 27, 2019 10:38 amSalut,
Baftă!