Zgomot puternic la unitatea desktop

Adresat membrilor noi : aici va puteti prezenta si discuta despre orice!

Moderator: Suport Team

XmarioX125
Member

Zgomot puternic la unitatea desktop

Sun May 12, 2019 9:57 am

Salut , numele meu este Mario fac 16 ani si sunt din Craiova , am o nelamurire cu un pc care l-am achizitionat acum jumatate de an mai exact in 2018 , problema este in felul urmator :
Am un pc cu urmatoarele componente: Un i5-7400 , 8 gb ram , o placa video gtx geforcee 1050 ti 4gb og , cam atata stiu ... doar ca problema deabi urmeaza si as avea nevoie de mare ajutor si sa ma lamuriti ce ar trebui sa fac!
pe fata pc-ului am 2 ventilatoare iluminate , un cooler mititel , o placa si ce mai trebuie , cand ma joc se aude un sgomot foarte tare (ceva gen zici ca se prabuseste un avion , un sgomot cam enervant , adica daca si de la 5 metri il aud , la CPU - cand stau pe net (youtube , site-uri ... etc) imi ajunge temperatura cred ca asta este de la cooler CPu la 30 , 40 cam foarte prost , si cand ma joc pe jocuri acelereaza asa un sgomot sare si pe la 60 , 70 grade sau ce sunt alea , chiar odata mi-a ajuns la 80 sau 100 nu mai stiu , problema este ca nu stiu cum sa rezolv aceasta problema , faptul ca mi-am pus urechea in fata pc-ului unde sunt cele 2 ventilatoare iluminate si chiar si de acolo se aude un sgomot cam tare , care ar fi problema ? fiindca nu ma pricep in pc-uri si nu pot sa cumpar nu stiu gen un cooler sau un ventilator fara sa stiu ce trebuie la el adica as vrea ca acest sgomot sa dispara , dar sa fie si un buget mai mic . Va rog frumos ajutati-ma , daca aveti nevoie de poze va fac si la pc ... la tot doar sa scap de aceasta problema!
Multumesc.

Moderator: Titlul subiectului a fost schimbat din ”Am mare nevoie de ajutor !” în ”Zgomot puternic la unitatea desktop”.
MaksGFX
Member

Re: Am mare nevoie de ajutor !

Sun May 12, 2019 10:58 pm

Mai mult de 70 grade nu trebuie sa treaca,te-as sugera sa iti schimbi pasta termo ca sa nu ai probleme cu gradele sau sa ridici viteza de rotatie la cooler,cat despre zgomot nu pot spune sigur de la ce este,eu am avut o problema ceva asemanatoare imi vibra carcasa din cauza la fanuri si facea un zgomot cum e si la tine,poti incerca sa opresti ventilatoarele si sa vezi daca se mai aude zgomotul,poate fi si de la vre-un cablu care deabia atinge un ventilator sau coolerul si produce acest sunet.
Adaugama pe discord si vorbim acolo,poate inregistrezi sunetul ori pui camera sa vad si sa aud de la ce este
Discord: MaksGFX#7231
cipflixtv
Administrator

Re: Am mare nevoie de ajutor !

Wed May 15, 2019 2:07 pm

bro, 30-40 de grade pe WEB BROWSING si YOUTUBE e FOARTE BINE .. 60-70 in GAMING nu e rau .. 80-100 e cam mult clar dar aia ai spus ca s-a intamplat doar o singura data .. eu zic sa nu te sperii ca nu e nimic grav, cat despre zgomot, ia-ti alte fan-uri .. recomand CORSAIR LL fie de 120 fie de 140, depinde de carcasa ta ..
ce mai poti face e sa dau AIO-ul jos si sa schimbi pasta de pe CPU sau, lasa carcasa PC-ului deschisa daca iti permite si atunci e super ok ..
:o CipFlixTV - Ala cu pc'uri pe pereti! :o
Image

Return to “Aici va puteti prezenta”