Salut! Bine v-am gasit.
Moderator: Suport Team
- Dan M
- Member
Numele meu este Dan,am 19 ani,studiez la liceul teoretic Avram Iancu din Cluj-Napoca,in clasa a XII-a,stiu anul acesta dau bacul... Cred ca sunt putine persoane care ma cunosc cu adevarat. Nu pot spune ca sunt un om simplu sau usor de inteles. Sunt o fire contradictorie, complicata. Si apreciez enorm oamenii care incearca sa ma inteleaga si nu se grabesc sa ma judece.Sunt zile in care confortul patului meu imi aduce cea mai mare satisfactie, dar sunt si zile in care ma pun in miscare si la sfarsitul zilei, cand trag linie, sunt uimit si eu de cate am reusit sa fac.Sunt momente cand devin egoist, cand ma gandesc doar la mine si trebuie sa recunosc ca uneori, lucrul asta m-a scutit de cateva suferinte in plus la momentul respectiv, dar m-a si dezavantajat în timp.Ma inspaimanta ideea de a fi neputincios. De a privi un lucru, o situatie, un moment fara a putea face nimic pentru a-l schimba. Ma inspaimanta faptul ca deseori, realitatea te ajunge din urma si iti arata cat esti de “mic”… pentru ca da, uneori, nu e vorba doar de vointa. Uneori, oricat de mult ai vrea sa fie altfel, nu iti sta in putinta sa poti schimba acel ceva.Cred in DOI, cred in prieteni desi pana si prietenia a devenit in momentul de fata un lucru relativ, cred nu-ti ajunge o viata pentru a cunoaste un om cu adevarat, cred ca printre lucrurile pe care ar trebui sa le traim de mai multe ori în viata se numara copilaria. Copilaria… mi-ar placea sa vorbesc mai mult despre asta, dar devin nostalgic atunci cand o fac. Nu vreau sa devin nostalgic acum.Iubesc oamenii frumosi sufleteste. Ma inspira si ma fac sa cred ca daca vor, oamenii chiar pot fi buni. Nu am intalnit multi, dar aceia pe care i-am intalnit mi-au daruit putin din lumea lor, infrumusetand-o si pe a mea. Am descoperit astfel, ca inca mai sunt oameni care daruiesc pur și simplu, fara sa astepte ceva în schimb.Imi place viata. Imi place sa ma simt bine, sa fac ce-mi place, sa am in preajma oameni alaturi de care ma pot dezvolta. Imi place sa ma jov pe PC,in momentul de fata ma joc cel mai mult SA:MP,acest joc ma atrage. Imi place muzica buna. Imi plac concertele live. Nu imi plac oamenii aroganti. Oamenii care se cred superiori, desi intelectual sau spiritual, nu sunt. Nu imi plac oamenii care isi rezolva problemele intr-o maniera agresiva. Urasc sa mi se impuna lucruri sau sa aflu lucruri neadevarate despre mine. Nu pot spune ca nu ma afecteaza intr-o oarecare masura, diferita, in functie de fiecare om in parte, ce vad sau ce aud. Nu pot spune ca m-am obisnuit cu rautatea care poate exista in oameni si nici nu cred ca o voi face.Nu pot spune ca sunt o persoana calma care trece cu rabdare peste toate mizeriile, dar dupa ce ma aprind, îmi trece.Mi-am dat insa seama ca nu trebuie sa demonstrez nimic, nimanui. Ca important este sa fiu împacat eu cu mine, sa fiu constient de lipsuri si sa incerc sa le acopar, pentru ca indiferent de situatie, sa pot spune cu mana pe inima ca nu mi-e rusine de ceea ce sunt sau ce am facut.
Dan
- Zeu
- Member
o mica prezentare...tu ne-ai spus ce ai pe suflet mai mult
)
ai 18 ani...inca esti copil frate..nu conteaza varsta sa copilaresti...nu este aceiasi chestie copilaria pe care o aveai la 12 ani cu "copilaria" de la 20...(este un exemplu) dar asta nu te impiedica sa fii copil in unele situatii...
in fine...Bine ai venit!

ai 18 ani...inca esti copil frate..nu conteaza varsta sa copilaresti...nu este aceiasi chestie copilaria pe care o aveai la 12 ani cu "copilaria" de la 20...(este un exemplu) dar asta nu te impiedica sa fii copil in unele situatii...
in fine...Bine ai venit!
Am auzit ca-n viata poti sa cazi de sus si doare
De-asta n-am visat vreodata sa am lumea la picioare.
De-asta n-am visat vreodata sa am lumea la picioare.