Salut, lupta continua.
Moderator: Suport Team
- Gebuionut
- Member
Salut, eu sunt Ionut Gebu, un tanr de 20 ani, care mereu am incercat sa gandesc dincolo de ce imi este impus de catre societate, mereu am fost destul de incapatant si greu de manipulat, imi place mult Psihologia,Istoria,Informatica si jocurile video... dar mereu ce-a mai mare pasiunea a mea este si a fost, si va ramane tot ce tine si inseamana domeniul militar, pe vitor imi doresc sa activez in MAPN(Armata Romana), dar din pacate eu ''sufar'' de o afectiune dermatologica numita Viligo, si acest lucru imi pune o bariera... chiar daca pe mine nu afecteaza sub nici o forma, dar de din pacate acesta este statul de drept Romanaia, care discrimineaza dupa aspectul fizic ..... in fine capul sus lupta continua.
- Cri0
- Member
Salut si bine ai venit! Am avut si eu un prieten care a vrut sa dea la politie (a picat una din probe) si s-au luat de el ca de ce are tatuaj. Acel "tatuaj" era o pata avuta din nastere, dar chiar si asa s-au luat de el. Acu astea fiind legile, mai mult ca sigur in MAPN sau mult mai stricti, doarece ei ne reprezinta pe fondul militar. Acu, sper sa reusesti si sa te inscrii, si sa te primeasca.
Succes!
Succes!
" Expect the best, prepare for the worst! "