Salut, in urma cu fix un an mi-am reparat si eu calculatorul (unul slabut, dar e tot ce am pe moment), in urma unei placi de baza puscate si hard diskul mort (0% health). L-am dus la un service din zona, unde dupa parerea mea am facut cea mai mare greseala (vina mea si lipsa tangentelor cu acesti "experti"). Pe langa faptul ca dupa verificare el nu mi-a zis ce piese inlocuieste si daca sunt de acord (cel putin mi se parea normal sa zica, in pretul x, pret dat de el, vei afea x si y, vrei sa-l faci mai puternic, atunci mai adaugam x lei) Nu, a pus ce voia el, aia e.
Calculatorul meu are o anumita eroare, "display stopped responding and has recovered". Mi-am reinstalat / updatata driverul placii video, mi-am schimbat si windowsul (nu neaparat pentru asta, dar totusi, ca un efect secundar), am facut si chestia aia din regedit, vazuta in tutorialele care cica ar rezolva problema, absolut nimic nu a mers.
Eroarea se manifesta astfel: Orice, absolut orice fac pe calculator, mi se opreste ecranul, dar nu doar din punct de vedere vizual, ci si din punct de vedere al sistemului, adica not responding. Intru in My Computer si fac ceva, mut un folder, etc.. not responding. Deschid literalmente o poza si daca o las putin timp, not responding. Pe browser e imposibil sa stai, ma chinui sa ma uit la ceva pe YouTube 10 minute. La fiecare 15 secunde primesc not responding (de unde uneori isi revine si pot sa-mi continui treaba), dar de fel opresc browserul de minim 3-4 ori inainte sa ma uit la ceva.
Imi pare rau ca e asa mult de citit, dar voiam sa specific cat mai mult posibil. Cum pot sa scap de chinul asta? "Chin" pentru ca efectiv de aproape 1 an (ca in prima luna de la reparare eroarea asta mi-a aparut mai rar, la cateva zile sau zilnic o singura data). Dar deja este deranjant. Este stricat ceva la calculator?