Problema WIRLES la LAPTOP

Probleme legate de Internet si Retele

Moderator: Suport Team

PoganRO
Member

Problema WIRLES la LAPTOP

Mon Jun 18, 2018 12:44 pm

Salutare ! :D As avea o problema cu LAPTOP-ul . Adica nu ii functioneaza WIRLES-ul . Functioneaza internetul doar pe FIR . Aceasta problema a aparut cand am schimbat windows-ul (AM REINCERCAT SA INSTALEZ DINOU WINDOS-UL DAR E LA FEL )deoarece inainte de asta mergea si WIRLES-ul . Problema nu e de la DRIVERE pentru ca le-am instalat de pe CD-ul original . Am incercat si sa intru la setari sa dau uninstal la ceva driver cum zicea pe net dar tot nu merge :( . Problema nu este nici de la adaptorul wirles [ ALA DIN CALCULATOR CARE FACE WIRLES-ul SA FUNCTIONEZE (DEOARECE INAINTE SA SCHIMB WINDOWS-ul FUNCTIONA) ] . Acum as vrea o solutie care sa nu propuna reinstalarea windows-ului pentru ca am cateva date . ORICUM SUPER TREABA CU FORUMUL :D Poate raspunde Cip Flix TV :D !
-AM PUS AICI INTREBAREA DEOARECE AM VAZUT ''INTERNET''
Zeu
Member

Re: Problema WIRLES la LAPTOP

Fri Jun 22, 2018 12:06 pm

Driverul...alta problema nu este
Daca imi dai modelul de laptop..te ajut..eu spun sa incercam ca nu avem nimic de pierdut :D
Am auzit ca-n viata poti sa cazi de sus si doare
De-asta n-am visat vreodata sa am lumea la picioare.
cipflixtv
Administrator

Re: Problema WIRLES la LAPTOP

Fri Jun 22, 2018 2:26 pm

salut .. apasa pe tasta de windows + x, clic pe device manager, Network adapters, si vezi acolo daca ai ceva cu un semnul exclamarii galben .. daca ai dai clic pe el si instal driver online .. daca nu ai inseamna ca este instalat driverul cum trebuie dar nu este confgigurat cum trebuie sau chiar nu iti merge wifi-ul .. daca pe telefon merge inseamna ca este de la laptop .. trebuie sa cauti pe net cum se configureaza adaptorul wifi pe care il ai tu ..
:o CipFlixTV - Ala cu pc'uri pe pereti! :o
Image

Return to “Networking”