Ecran Negru
Moderator: Suport Team
- Zamfyx
- Member
Salut, am o intrebare daca ma puteti ajuta. Am o problema la PC de fiecare data cand ma joc sau cand incerc sa intru intr-un joc ori editez ceva in photoshop,after effect, etc. imi apare ecranul negru,gri uneori verde. De la ce poate fi si cum se poate rezolva?(nu ma pricep deloc)

- SAM
- Global Moderator
Salut,
Verifică conexiunea și integritatea cablurilor. Asta e principala cauză.
Dacă totul e bine, verifică drivers system. În principal, trebuie să ai ultimele versiuni de driver pentru placa video dedicată, însă este bine ca și celelalte să fie actualizate. Pentru a actualiza drivers system automat îți recomand Driver Booster 5.3 / 6 / 7 de pe Steam. Dacă ai placă video dedicată de la NVIDIA atunci este bine să folosești NVIDIA GeForce Experience.
Baftă!
Verifică conexiunea și integritatea cablurilor. Asta e principala cauză.
Dacă totul e bine, verifică drivers system. În principal, trebuie să ai ultimele versiuni de driver pentru placa video dedicată, însă este bine ca și celelalte să fie actualizate. Pentru a actualiza drivers system automat îți recomand Driver Booster 5.3 / 6 / 7 de pe Steam. Dacă ai placă video dedicată de la NVIDIA atunci este bine să folosești NVIDIA GeForce Experience.
Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
- Zamfyx
- Member
Multumesc de ajutor, am facut toti pasi exact cum ai zis dar in continuare aceeasi problema. Mai exista alte solutii?