Parere casti gaming, va rog sa ma ajutati!

Probleme legate de Hardware

Moderator: Suport Team

Alexandrion
Member

Parere casti gaming, va rog sa ma ajutati!

Sat May 02, 2020 1:45 pm

Salut, am si eu o rugaminte, daca puteti sa ma ajuti cu o pereche de casti, vreau sa-mi cumpar si nu stiu de care. In primul rand nu stiu care-i diferenta in gaming cu sunetul stereo si 7.1, adica am inteles ca in 7.1, sunetul se aude din toate partile, in rest daca puteti sa imi explicati as ramane recunoscator. Eu le cumpar mai mult pentru CSGO si COD Warzone, nu vreau sa dau nici mai mult de 250-300 lei pentru ca nu are rost. Am vazut pe PC Garage, casti de la Logitech G332 (236 lei) si Casti Gaming HyperX Cloud Stinger Core 7.1 (242 lei), cele de la logitech sunt stereo iar hyperx este 7.1. Imi puteti da un sfat, va rog? Va rog sa ma scuzati daca nu au postat in topicul corespunzator, dar n-am gasit nimic legat de asa ceva. Multumesc anticipat.
Wi
Wishz

Re: Parere casti gaming, va rog sa ma ajutati!

Mon May 04, 2020 2:49 pm

Eu ti-as sugera sa iei ceva stereo pentru ca 7.1 la bugetul ala sunt pline de probleme.
Am folosit cele de la Logitech personal si eu le-as recomanda in banii aia.
Alexandrion
Member

Mon May 04, 2020 5:14 pm

Multumesc.
Wi
Wishz

Tue May 05, 2020 6:29 pm

Cu placere!
Alexandrion
Member

Fri May 15, 2020 3:03 pm

Salut am un prieten care vrea sa-si cumpere o pereche de casti de gaming wireless pana in 100 euro. Daca poti sa-l ajuti cu un sfat, de la ce firma si ce model sa-si cumpere, logitech, hiperX etc.. multumesc anticipat.
Wi
Wishz

Mon May 18, 2020 10:01 am

Salut, in bugetul asta eu as merge pe aceste casti: https://www.pcgarage.ro/casti-gaming/lo ... -wireless/

Return to “Hardware”