Salut,
Ce spuneti de baietii acestia de la power up sunt ok ?
As vrea sa comand asta : https://www.powerup.ro/calculatoare-1/C ... G-i9-9900k si nu prea ma pricep bine dar nu as vrea la valoarea unui pc de 10.000-11.000 ron sa platesc alti 10.000 ron doar pentru manopera de instalare watercooling.
E mult mai ok sa iau piesele si sa instalez watercoolingul la altcineva? Sau in aceeiasi bani de 20.000 ron as putea face eu o configuratie mult mai buna, undeva cu peste 20% mai buna, sa merite diferenta, nu doar de 3-5%.
Multumesc,
Alex
PC - Gaming WaterCooling
Moderator: Suport Team
-
Wi
Salut, din cate vad in anunt iti vine asamblat complet. Nu stiu site-ul nu am auzit de ei pana acum.
Poti suna la ei si vezi daca poti sa vezi PC-ul inainte sa ti-l trimita, sau sa mergi la ei sau macar sa il trimita prin curier cu verificare.
Totusi, eu zic ca e cam scump, mai ales ca nu are watercooling pe placa video. Cu banii aia iti faci un PC mai bun si poate si mai ieftin, zic eu.
Poti suna la ei si vezi daca poti sa vezi PC-ul inainte sa ti-l trimita, sau sa mergi la ei sau macar sa il trimita prin curier cu verificare.
Totusi, eu zic ca e cam scump, mai ales ca nu are watercooling pe placa video. Cu banii aia iti faci un PC mai bun si poate si mai ieftin, zic eu.