Salut , as vrea sa-mi cumpar un pc nou , am mai multe variante si nu stiu care e mai bun .
1) Intel Core i9-7900X 3.3GHz , 16GB , SSD NVMe 256GB , Hard Disk 2 TB si PLACA VIDEO NVIDIA GeForce GTX 1070 TI 8GB
2) Intel Core i7-8700K 3.7GHz , 16GB DDR4 , SSD 240GB , Hard Disk 2TB si PLACA VIDEO Nvidia GeForce GTX 1060 6GB
3) Intel Core i7-7820X 3.6GHz , 32GB DDR4 , SSD 500GB , Hard Disk 4TB si PLACA VIDEO Nvidia GeForce GTX 1080 8GB
Care credeti ca e mai buna pentru un PC de GAMING ?
PC Nou , pareri !
Moderator: Suport Team
- Andrei T.
- Member
A 2-a configuratie este de 3 sau 4 ori mai ieftina decat a 3-a si decat prima tot cam asa. Cum poti compara asa ceva? Mai bine zi ce buget ai.
- Zeu
- Member
https://www.pcgarage.ro/sisteme-pc-gara ... inare-rgb/
da cu ochiul si la omul asta sa vezi ce spune...
da cu ochiul si la omul asta sa vezi ce spune...
Am auzit ca-n viata poti sa cazi de sus si doare
De-asta n-am visat vreodata sa am lumea la picioare.
De-asta n-am visat vreodata sa am lumea la picioare.
- cipflixtv
- Administrator
Re: PC Nou , pareri !
VARIANTA nr4 : Intel Core i7-8700k, 32GB DDR4 , SSD 500GB , Hard Disk 4TB si PLACA VIDEO Nvidia GeForce GTX 1080 / 1080ti .. cea mai buna varianta .. nu ai nevoie de 78xx sau 79xx ........

- Andrei T.
- Member
Are dreptate dani, dar nu cred ca ai nevoie de 4tb hard disk, daca ai banii necesari poti trece total pe ssd.
-
fu
Asa e pentru ca din propia experienta am 3 SSD-uri (unul de 250GB NVME, unul de 500GB si 525GB) plus un hard de 4TB si crede-ma ca sunt folosite toate si e bun si un HDD sa il ai acolo. Asta depinde ce faci si ce vrei sa bagi pe ele
Return to “Crezi ca ai un Setup "smecher"? Prezinta-l aici!”