Modificare carcasa
Moderator: Suport Team
- Janezuel
- Member
Ceau Dani,salutare tuturor,sunt Alin din Timisoara si te/va contactez pentru o modificare de carcasa daca se poate bineinteles.Am cumparat un Aqirys Rigel si as dori sa modific panoul frontal din sticla in mesh deoarece airflow-ul este cam slabut .
- Janezuel
- Member
Doresc sa dau de Dani pentru a discuta despre o modare a panoului frontal.Mai exact el sa o modifice iar eu sa platesc,simplu.
-
Wi
Din pacate nu facem asa ceva, daca ar fi fost un proiect mult mai mare si am fi avut timpul necesar, probabil ar fi facut... eventual, ne poti da mai multe detalii de cum ai vrea sa fie modificat si ce componente ai.
- Janezuel
- Member
Am un setup format din:
Carcasa Aqirys Rigel
Sursa: Seasonic 650w 80plus
Memorii:Hyperx predator 3.000Mhz
Procesor:Ryzen 5 3600
Cooler procesor:Deepcool Gamaxx 300red
Placa de baza: Gigabyte B450 gaming X
Placa video:MSI RTX 2060 SUPER VENTUS GP OC
Caracasa are 6 fan-uri de la Aqirys ARGB 3 pe intake si 3 pe exhaust.
As fii interesat de modificarea panoului frontal si cred ca ar fii si un material bun pentru youtube,adica nu stiu daca cineva a facut asa ceva cu un panou frontal de sticla,transformandu-l intr-unul cu Mesh.
Carcasa Aqirys Rigel
Sursa: Seasonic 650w 80plus
Memorii:Hyperx predator 3.000Mhz
Procesor:Ryzen 5 3600
Cooler procesor:Deepcool Gamaxx 300red
Placa de baza: Gigabyte B450 gaming X
Placa video:MSI RTX 2060 SUPER VENTUS GP OC
Caracasa are 6 fan-uri de la Aqirys ARGB 3 pe intake si 3 pe exhaust.
As fii interesat de modificarea panoului frontal si cred ca ar fii si un material bun pentru youtube,adica nu stiu daca cineva a facut asa ceva cu un panou frontal de sticla,transformandu-l intr-unul cu Mesh.
-
Wi
Imi pare rau dar cum am spus mai sus, daca ar fi fost un proiect mai mare si am fi avut timpul necesar, poate am fi acceptat. Dar asa nu, imi pare rau