Buna, deci eu vreau sa imi cumpar o pereche de casti care are sunet-ul 7.1 surround, si am gasit 2 perechi de casti care sun Logitech Pro X (569 lei) si HyperX Could Alpha S (569 lei) si nu stiu care sunt mai bune, pe mine ma intereseaza cel mai mult sa fie sunet-ul tare ma refer sa se aude bine, microfonul sa mearga bine, in plus ca castile logitech pro x au facut colaborare cu Blue VO!ICE, si microfonul are optiunea de folosire Blue VO!CE, Si intrebarea mea este care dintre perechile acestea 2 de casti se aud mai bine sau mai tare.
(EDIT) : De obicei ascult muzica , ma uit la filme/anime-uri, dar si gaming. Si nush care dintre perechile aceastea 2 se aud bine pentru muzica ,filme/anime-uri si gaming
Ce casti sa aleg ?
Moderator: Suport Team
-
Wi
Daca nu le-a avut nimeni pe amandoua sa le compare, nu prea cred ca avem cum sa iti spunem asta...si pana la urma e vorba de preferinta. Logitech fac casti foarte bune dar cel mai sigur te uiti la mai multe review-uri pe youtube si iti faci o idee 

- Raul_Rp
- Member
M-am uitat la toate review-urile pe care le-am gasit dar tot nu imi dau seama care casti au un sunet mai puternic, si nu stiu cum vad care casti au un sunet mai puternic
-
Wi
Cum am spus e greu sa iti dai seama din video-uri cat de tare se aud, doar daca le incerci.