Poze concursul setup-urilor

Aici puteti discuta despre absolut ORICE!

Moderator: Suport Team

GreenZy
Member

Poze concursul setup-urilor

Fri Jun 29, 2018 5:48 pm

Salut, deranjez cu o intrebare. M-am inscris in concursul setup-urilor categoria low-budget dar pozele pe care le-am uploadat sunt cam ciudate din cauza luminii si as vrea sa le schimb dar nu pot. Chiar nu merge sa dau upload la alte poze ??? mersii anticipat.
fu
fuckoffcheater

Re: Poze concursul setup-urilor

Fri Jun 29, 2018 7:18 pm

Ar trebui sa mearga avand in vedere ca CIP a bifat optiunea de a edita un submit. Du-te inapoi pe link-ul unde ti-ai inscris setup-ul si incearca
GreenZy
Member

Fri Jun 29, 2018 7:34 pm

Am incercat deja si nu merge ....
cipflixtv
Administrator

Fri Jun 29, 2018 7:40 pm

merge .... de la mine e ok din formular .. daca nu merge problema e de la tine ..
:o CipFlixTV - Ala cu pc'uri pe pereti! :o
Image
GreenZy
Member

Fri Jun 29, 2018 7:59 pm

Ciudat ca nici pe telefon nu merge sau pe alt device :))) plus ca am citit prin comentariile de la clipul unde ne-ai prezentat noua metoda de inscriere si alti participanti s-au plans de acelasi lucru ... Oricum poate merge luna viitoare sa le schimb :))) Keep up the good work!!!
cipflixtv
Administrator

Fri Jun 29, 2018 10:01 pm

uite .. e activat ..
https://imgur.com/Qe5Nhh7

La altii merge .. eu altceva nu ii pot da de aici din moment ce e activat edit after submitting .. nu stiu ce comentarii ai citit tu ..
:o CipFlixTV - Ala cu pc'uri pe pereti! :o
Image
GreenZy
Member

Sat Jun 30, 2018 8:04 am

Neata, eu te-am inteles perfect si oricum asta e daca e sa imi alegi setup-ul pentru concurs las pozele asa cum sunt :)) si uite aici 2 comentarii la clipul Concursul Setup-urilor V2
https://imgur.com/a/jYv742F sunt niste comentarii mai spre final. Din nou Keep up the good work and have a nice day! :)
fu
fuckoffcheater

Sat Jun 30, 2018 9:40 pm

GreenZy wrote:
Sat Jun 30, 2018 8:04 am
Neata, eu te-am inteles perfect si oricum asta e daca e sa imi alegi setup-ul pentru concurs las pozele asa cum sunt :)) si uite aici 2 comentarii la clipul Concursul Setup-urilor V2
https://imgur.com/a/jYv742F sunt niste comentarii mai spre final. Din nou Keep up the good work and have a nice day! :)
Ai dreptate pentru ca am incercat si eu. Nu se poate face nimic in legatura cu asta pentru ca am incercat sa caut o setare care sa lase userii sa le stearga si sa puna altele.
Deci daca nu le faceti de la inceput calumea atunci e problema voastra. O sa vorbesc si cu Dani sa vedem ce zice

Return to “Discutii Generale”