Salut , eu mi am conectat un Asus monitor de 144 Hz la laptop și nu prea am așa loc mult pe birou și as vrea sa sa ma ajutați cu niște sfaturi cum as putea sa fac ca sa pot ține laptopul închis gen el sa funcționeze dar sa fie strâns nu deschis capacul as avea mai mult spațiu și s ar vedea și mai frumos decât cu un monitor pe birou . Aștept răspunsuri mulțumesc
Moderator: Titlul acestui post a fost schimbat din ”Puțin ajutor” în ”Laptop activ cu monitorul inchis”.
Laptop activ cu monitorul inchis
Moderator: Suport Team
- SAM
- Global Moderator
Salut,
Din Power Options poți modifica acțiunea care se lansează atunci când închizi monitorul de la laptop.
Click dreapta pe iconița de baterie din taskbar, alege Power Options, alegi din meniul din stânga ”Choose what closing the lid does” și selectezi opțiunea ”Nothing” pentru ”When I close the lid”.
Baftă!
Din Power Options poți modifica acțiunea care se lansează atunci când închizi monitorul de la laptop.
Click dreapta pe iconița de baterie din taskbar, alege Power Options, alegi din meniul din stânga ”Choose what closing the lid does” și selectezi opțiunea ”Nothing” pentru ”When I close the lid”.
Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
- DrucDaniel
- Member