Problema hard disk
Moderator: Suport Team
- Loredan100
- Member
Salut! am in pc un ssd de 120gb pt windows si un hdd de 1tb. la un moment dat pur si simplu nu am mai putut instala nimic pe hdd. de exemplu pe steam cand vreau sa instalez ceva mi se pune pe pauza la 242.87mb, dau resume si ajunge pana la 500mb si dupa aia nu mai creste deloc oricat de mult as da resume. dar pe ssd pt sa instalez orice. Va rog sa ma ajutati daca stiti care este problema. tin sa mentionez ca am resetat windows ul si am dat uninstall la hard dar degeaba.
- SAM
- Global Moderator
Salut,
Doar pe Steam ai această problemă?
Dacă da, atunci e foarte posibil ca interfața sa să fie problema, mai exact Download cache. Poți rezolva problema simplu folosind butonul CLEAR DOWNLOAD CACHE din Steam/Settings.
Pentru început, încearcă să faci o defragmentare a unității HDD și după să o scanezi. Poate a fost puternic deteriorată (datorită unor vibrații puternice) și acum are o mare parte din discul de platan inutilizabil (bad sectors). HDDScan este un program software bun pentru aceast lucru, însă sunt multe altele.
Revino cu un update după ce realizezi cele două acțiuni.
Baftă!
Doar pe Steam ai această problemă?
Dacă da, atunci e foarte posibil ca interfața sa să fie problema, mai exact Download cache. Poți rezolva problema simplu folosind butonul CLEAR DOWNLOAD CACHE din Steam/Settings.
Pentru început, încearcă să faci o defragmentare a unității HDD și după să o scanezi. Poate a fost puternic deteriorată (datorită unor vibrații puternice) și acum are o mare parte din discul de platan inutilizabil (bad sectors). HDDScan este un program software bun pentru aceast lucru, însă sunt multe altele.
Revino cu un update după ce realizezi cele două acțiuni.
Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
- Loredan100
- Member
Nu, nu este doar pe steam. Si pe battlenet si pe epicgames, la orice as instala pana si league of legends sau valorant.
Am facut testul cu hddscan si tot ce am vazut a fost "dma crc error".
Am facut testul cu hddscan si tot ce am vazut a fost "dma crc error".
- SAM
- Global Moderator
Încearcă și WD Data Lifeguard Diagnostics și te rog să fii mai specific cu rezultatele obținute.
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
- Loredan100
- Member
deci am facut testul si la quick test este ok tot dar la extended test mi a dat fail si scrie "unable to repair bad sectors" si mi a dat eroare si la earse.