Salutare, am niste nelamuriri in legatura cu placa video.
In prezent, detin urmatoarele componente:
GeForce GTX 960
Intel Core I5-7600k 3.80GHz
8 GB RAM
Vreau sa fac un upgrade la placa video deoarece aceasta este deja destul de batrana si nu prea mai duce jocurile din ziua de azi la 60 fps. Initial am vrut sa-mi achizitionez un RTX 2060 unde pretul este in jur de 400 €, dar am vazut ca din pacate nu prea se mai gasesc. Acum nu stiu sincer ce sa fac, cat sa mai astept. Am vazut si un AMD RX 5700 care ajunge pana in jur de 500 € (2500 LEI), dar nu stiu daca este compatibil cu celelalte componente. Oricum nu ma prea cunosc cu seria AMD de aceea am cautat tot timpul Nvidia. Acum, ce sa fac, sa mai astept, sau puteti sa imi dati voi niste idei de placi video bune intre 400-500 € care sunt si compatibile? Sau poate nu se merita upgrade-ul si sa mai astept sa maresc bugetul? O sa am o diferenta mare?
Multumesc frumos.
Problema placa video
Moderator: Suport Team
-
Wi
Amandoua placi vor functiona. Totusi, procesorul fiind slabut poti scade aproximativ 15% din performanta lor.
Si probabil ar trebuii sa te gandesti sa mai adaugi inca 8GB de RAM.
Totusi, fps-urile o sa fie undeva la 100 AVG in full HD, cu indulgenta. Placa de la AMD va performa putin mai bine.
Si probabil ar trebuii sa te gandesti sa mai adaugi inca 8GB de RAM.
Totusi, fps-urile o sa fie undeva la 100 AVG in full HD, cu indulgenta. Placa de la AMD va performa putin mai bine.