Lumini RGB / ARGB

Tot ce tine de Benzi LED, RGB si lumini ambientale

Moderator: Suport Team

Valentin98
Member

Lumini RGB / ARGB

Sat Nov 27, 2021 12:18 am

Salut, am si eu o problema si am nevoie de ajutor.
Ma pricep destul de bine la pc-uri, atat hardware cat si software dar problema asta imi da batai de cap.
Am o placa de baza de la asus B450-PLUS. Ea cica suporta si aura sync. Acum vreau sa ma faceti sa inteleg, va rog. Pe placa de baza exista un conector RGB care cred eu ca este doar pentru benzi led care la randul lor as putea sa le controlez din driverul armoury crate. Am un cooler cpu care este argb cica, pentru a-i controla culorile din driver trebuie sa fie pun intr-un header ARGB pentru ca eu nu am asa ceva pe placa. Sau fan-uri argb...Ma framanta treaba ca are driverul asta, dar practic nu are header, sau este alta alternativa, vreun adaptor ceva din header RGB in ARGB ca nu prea inteleg. Ma intereseaza sa controlez cam tot ce am pus in carcasa din driver, adica o culoare pentru toate...
Wi
Wishz

Re: Lumini RGB / ARGB

Mon Dec 06, 2021 10:05 am

Poti folosi ceva de genul acesta, dar iti va fi limitat la o singura culoare si toate accesoriile RGB iti vor aparea in sistem ca si un singur device. Cred ca mai usor iti iei alta palca de baza :D

Return to “Lumini LED si Ambianta”