Ce microfon recomandati?

Aici puteti discuta despre absolut ORICE!

Moderator: Suport Team

GhOsT_x
Member

Ce microfon recomandati?

Wed Apr 24, 2019 1:57 am

Salut, am ales eu niste microfoane, mai exact 4 microfoane si nu pot sa imi aleg unul cel mai bun pentru ce am eu nevoie.
Doresc sa filmez gaming pentru canalul meu de youtube, sa fac live-uri, sa vorbesc pe discord la un chit chat cu baietii si sa mai fac la caterinca un "trap" din asta caterincos.

Am ales asa: 1. Kingston HyperX QuadCast
2. BLUE YETI BLACKOUT
3. Audio-Technica AT2020 USB+
4. BLUE SNOWBALL ICE

Care credeti voi ca este cel mai potrivit microfon pentru ce doresc eu sa fac?
Eu tind catre "1. Kingston HyperX QuadCast" sincer... dar nu stiu ce sa zic
@Cipflix, doresc si parerea ta, sunt curios :)
GamerL3x
Member

Re: Ce microfon recomandati?

Wed Apr 24, 2019 10:46 am

Audio-Technica AT2020 USB+ clar fara dar si poate, recomand cu cea mai mare incredere. Poti sta la distanta, setezi din focusrite volumul si inregistrezi perfect. Calitate sunet mi se pare WOW pt cati bani este... plus ca il poti gasi si second hand, eu il gasesc unde locuiesc in jurul pretului de 200 lei cu tot cu mixer...
Sa nu uitam ca, cei de la audiotechnica fac microfoane de mult timp fata de Kingston (care ei sunt specializati pe memorii ram, ssd etc) . Nu il laud doar pt ca l-am avut, ci il laud pt ca stiu ce poate. Sper sa nu-mi iau hate. Mai jos ai o poza doveditoare... :)

Image
Image
Noah2000
Member

Re: Ce microfon recomandati?

Fri Aug 16, 2024 9:11 am

HyperX QuadCast este microfonul perfect pentru gaming, live-uri și chiar pentru câteva "trapuri" amuzante. Este o alegere solidă, alege-l fără ezitare! :)

Return to “Discutii Generale”