Mi se face ecran-ul negru in joc-urii.

Aici puteti discuta despre absolut ORICE!

Moderator: Suport Team

Marius
Member

Mi se face ecran-ul negru in joc-urii.

Sun Jul 08, 2018 9:54 pm

De curand am o problema, cand intru intr-un joc, mi se face ecran-ul negru si habar n-am de ce.
Am o placa video GTX 650 Ti, si pana acuma n-am avut probleme, dar de curand cand intru in anumite joc-urii, mi se face ecranul negru. Am un monitor HP 24ER, full HD Super Thin, pana acuma am avut alte 2 monitoare si unul dintre ele s-a stricat si am ramas cu altul mai mic, astazi mi-am achizitionat accest monitor. Functioneaza foarte bine, dar cand intru in joc-urii se face ecran-ul negru. ''Trebuie sa mentionez ca si la monitorul celalalt de 18 inch, facea la fel intram intr-un joc anume si se facea negru'' As dorii ajutorul vostru daca va pricepeti mai bine, va multumesc <3
RobertGHD
Suport Team Moderator

Re: Mi se face ecran-ul negru in joc-urii.

Sun Jul 08, 2018 11:18 pm

Se face negru pentru o perioada scurta de timp sau ramane negru permanent?
cipflixtv
Administrator

Mon Jul 09, 2018 5:45 pm

exact @RobertGHD, se stinge de tot ? trebuie restart la PC dupa, isi revine dupa ce iesi din joc, ce se inamtpla ? da mai multe detalii ..
:o CipFlixTV - Ala cu pc'uri pe pereti! :o
Image
Marius
Member

Tue Jul 10, 2018 4:15 pm

intru in joc, si in joc se face negru pentru un minut, 2 probabil si isi revine, dar uneori mai face si in timpul jocului.
RobertGHD
Suport Team Moderator

Tue Jul 10, 2018 6:29 pm

De obicei probleme astea apar atunci cand rata de refresh a windowsului este diferita de cea setata in jocurile pe care le joci, insa ar trebui sa fie vorba de 1-2 maxim 3 secunde de ecran negru. Incearca totusi sa verifici daca ai aceeasi rata de refresh a monitorului setata la nivel "global". Setarea respectiva o gasesti in Nvidia Control Panel - Display - Change resolution.
Marius
Member

Tue Jul 10, 2018 11:31 pm

Okay, poate e ceva ciudat dar cand intriu in Nvidia Control Panel - Display - Change resolution, e la 60hz.
RobertGHD
Suport Team Moderator

Wed Jul 11, 2018 11:03 am

60hz este cea mai comuna rata de refresh a monitoarelor, deci foarte probabil este si cazul monitorului tau, deci problema asta am eliminat-o.

Cu drivere placii video esti la zi? Foloseste Nvidia Experience pentru a iti face update la cele mai recente drivere. Daca nici cu ultimele drivere nu iti merge, atunci am citit pe internet si unii recomandau fix reversul medaliei, si anume sa dezinstalezi Nvidia Experience si sa cauti un driver mai vechi pt placa ta video.

Daca nu rezolvi nici asa problema chiar nu stiu ce ar putea cauza problemele tale ... Multa bafta.

Return to “Discutii Generale”