Glitch Run [Android]

Discutii despre Jocuri

Moderator: Suport Team

SapphireStd
Member

Glitch Run [Android]

Mon Apr 22, 2019 6:23 pm

Salut. Astazi am lansat primul meu joc pe Google Play

Glitch Run

Apreciez daca lasati un review cat de cat si 5 stelute.

Daca gasiti un bug sau ceva, v-as ruga sa imi dati un PM.

Multumesc frumos!
Image
GamerL3x
Member

Re: Glitch Run [Android]

Wed Apr 24, 2019 11:10 am

Salut. Ma bucur sa vad ca, romanii incep usor usor sa acapareze piata android..

Pot spune dupa o joaca de 20 minute:

- imi lipseste butonul de mute music (efectele imi plac, doar ca personal nu imi plac melodiile in jocuri)
- ar trebui un tutorial micut (primele 10 secunde sa zic asa) pt ca trebuie sa castigam ceva din aplicatii nu? Automat daca inveti copilu ce trebuie sa faca va reusi sa iti produca destui banuti :)
- cand dai retry sa numai stai sa te duca in meniul principal.. ci doar sa apesi odata si sa te dea de la inceput. Gen un freeze la ecran iar jos sa dai tap si sa reincepi
- prea rozaliu..

+ imi place mult ideea de "tap", chiar imi aminteste de flappy bird :)

Ca sfat? Ti-ar recomanda sa implementezi AdMob, sa incerci sa castigi ceva din ea :) ....Poti pune la fiecare "kill" sa reinvii de unde ai ramas doar uitandu-te la clip sau sa primesti o anumita suma de coins doar pt ca te-ai uitat la clip... iar cu acei banuti sa iti schimbi macar culoarea la acea mingie de foc...

Multa bafta pe viitor.
Image
SapphireStd
Member

Re: Glitch Run [Android]

Wed Apr 24, 2019 2:58 pm

GamerL3x wrote:
Wed Apr 24, 2019 11:10 am
Salut. Ma bucur sa vad ca, romanii incep usor usor sa acapareze piata android..

Pot spune dupa o joaca de 20 minute:

- imi lipseste butonul de mute music (efectele imi plac, doar ca personal nu imi plac melodiile in jocuri)
- ar trebui un tutorial micut (primele 10 secunde sa zic asa) pt ca trebuie sa castigam ceva din aplicatii nu? Automat daca inveti copilu ce trebuie sa faca va reusi sa iti produca destui banuti :)
- cand dai retry sa numai stai sa te duca in meniul principal.. ci doar sa apesi odata si sa te dea de la inceput. Gen un freeze la ecran iar jos sa dai tap si sa reincepi
- prea rozaliu..

+ imi place mult ideea de "tap", chiar imi aminteste de flappy bird :)

Ca sfat? Ti-ar recomanda sa implementezi AdMob, sa incerci sa castigi ceva din ea :) ....Poti pune la fiecare "kill" sa reinvii de unde ai ramas doar uitandu-te la clip sau sa primesti o anumita suma de coins doar pt ca te-ai uitat la clip... iar cu acei banuti sa iti schimbi macar culoarea la acea mingie de foc...

Multa bafta pe viitor.
Nu toate lucrurile ies cum trebuie din prima, nu? :)
O sa ii mai fac update-uri dar momentan lucrez la alt proiect. Multumesc pentru feedback!

Return to “Jocuri”