[ Filme ] Lista cu filmele mele preferate.

Discutii despre Filme

Moderator: Suport Team

Sk3rry
Member

[ Filme ] Lista cu filmele mele preferate.

Wed Jun 20, 2018 4:20 pm

Salutare, in acest topic voi posta filmele pe care eu le-am vazut si/sau le voi viziona pe viitor. Dupa parerea mea aceste filme mi s-au parut excelente. Fiecare film vazut il voi posta aici sa va uitati si voi :D
Prefer sa folosesc descrieri de pe Cinemagia deoarece sunt mult mai bine formulate.

#1 Deadpool

O scurta descriere: Supranumit "mercenarul cu gură mare", Deadpool obține, în urma unui experiment militar care dorea să redea abilitatea de regenerare rapidă a lui Wolverine, puteri incredibile (invulnerabilitatea la puteri telepatice și telekinezice, rezistența la droguri și toxine, dar și prelungirea vieții grație puterilor de refacere ale organismului său). Acestea vin, însă, și cu unele inconveniente: instabilitatea psihică și un fizic desfigurat. ( Sursa: Cinemagia)

Dupa parerea mea este un film super alaturi de Deadpool 2.

Alte informatii:

Aparut pe data de: 12.02.2016 in Romania.
Genul filmului: Actiune(90%), Aventura(90%), SF(60%), Thriller(60%).
Durata: 106 minute
Trailer: https://www.cinemagia.ro/trailer/deadpool-12913/
Last edited by Sk3rry on Wed Jun 20, 2018 4:33 pm, edited 2 times in total.
Sk3rry
Member

Re: [ Filme ] Lista cu filmele mele preferate.

Wed Jun 20, 2018 4:25 pm

#2 Deadpool 2

Descriere: Guralivul mercenar de la Marvel se întoarce. E mai mare, mai bun și uneori mai lipsit de pantaloni decât înainte. Când un supersoldat sosește cu o misiune criminală, Deadpool e obligat să se gândească la prietenie, familie și ce înseamnă sa fii erou, toate astea în timp ce ne arată 50 de umbre de bătaie. Pentru că, uneori, pentru a face ce trebuie, trebuie să lupți murdar. Nimeni nu s-a așteptat ca Deadpool să fie un succes răsunător. Cu un limbaj agresiv, multă ironie și înjurături, personajul lui Ryan Reynolds a ajuns însă să fie unul dintre cei mai îndrăgiți super eroi din ultimul deceniu. Datorită încasărilor spectaculoase, tot Deadpool a dat startul unei întregi serii de pelicule cu ratingul 18+. Fiind unul dintre cele mai asteptate filme al anului 2018.

Alte informatii:
Aparitia filmului: 16 mai 2018.
Genul filmului: Actiune (100%), Aventura (75&) Comedie (80%), SF (85%). Sursa: Cinemagia
Durata: 1 h 51 min
Trailer: https://www.cinemagia.ro/trailer/deadpool-2-18457/
Sk3rry
Member

Wed Jun 20, 2018 4:31 pm

#3 Suicide Squad

Descriere: Sunt celebri pentru faptele lor rele și pentru anarhia pe care o provoacă oriunde ar ajunge, dar guvernul Statelor Unite a reușit să-i prindă și să-i vâre după gratii. Pentru a-și micșora pedeapsa, nelegiuiții acceptă sinucigașe misiuni sub acoperire, conștienți că eșecul înseamnă moartea. După ce și-au folosit puterile și inteligența pentru rău, Joker-ul, Harley Quinn, Deadshot și colegii lor vor lupta de data aceasta de partea binelui. (Sursa: Cinemagia)

Alte informatii:

Aparitia: Premiera in Romania 05.08.2016.
Genul filmului: Actiune(80%), Crima(50%), Fantastic(80%)
Durata: 122 minute
Trailer: https://www.cinemagia.ro/trailer/suicide-squad-14157/
cipflixtv
Administrator

Wed Jun 20, 2018 4:54 pm

Superbe filme :D le recoamnd pe toate!!!
:o CipFlixTV - Ala cu pc'uri pe pereti! :o
Image
Sk3rry
Member

Wed Jun 27, 2018 11:59 pm

#4 Quarantine

Descriere: Angela Vidal, reporter de televiziune, si cameramanul ei primesc sarcina de a petrece o noapte cu departamentul de pompieri din Los Angeles. Cand un apel la 911 anunta ca o femeie in varsta a ramas prizoniera intr-o mansarda a unei cladiri, de unde scoate urlete oribile, echipajul de pompieri si jurnalistii merg la fata locului, numai pentru a se trezi captivi intr-un imobil intrat in carantina. Dar care este sursa virusului si cum se manifesta el?. (Sursa: Cinemagia)

Alte informatii:

Aparitia: Premiera in Romania 02.01.2009.
Genul filmului: Horror(90%), Mister(85%), Thriller(75%).
Durata: 86 minute
Trailer: https://www.cinemagia.ro/trailer/quaran ... tina-1834/
Last edited by Sk3rry on Fri Jun 29, 2018 3:27 pm, edited 1 time in total.
Sk3rry
Member

Thu Jun 28, 2018 12:06 am

#5 Sabotaj

Descriere: Echipa de elită din cadrul Agenției Americane Anti-Drog primește o misiune care, la prima vedere pare a fi o razie asupra uneia dintre ascunzătorile unui important cartel de droguri, dar care se dovedește a fi un jaf elaborat, plănuit chiar de membrii Agenției. După ce ascund 10 milioane de dolari într-o mașină furată, agenții cred că secretul lor este în siguranță - asta până când cineva începe metodic să elimine membrii echipei, unul câte unul. (Sursa: Cinemagia)

Alte informatii:

Aparitia: 11 Aprilie 2014
Genul filmului: Actiunea(90%), Crima(90%), Drama(70%), Thriller(75%)
Durata: 109 minute
Trailer: https://www.cinemagia.ro/trailer/sabotage-9580/
Sk3rry
Member

Fri Jun 29, 2018 3:43 pm

#6 Slender Man (2018)

Descriere:Slender Man spune povestea unei creaturi înalte, cu brațe anormal de lungi, lipsit de trăsături faciale, care este responsabil pentru dispariția a nenumărați copii și adolescenți. (Sursa: Cinemagia)

Alte informatii:

Aparitia: Premiera in Romania 31.08.2018.
Genul filmului: Horror (100%)
Durata: N/A
Trailer: https://www.cinemagia.ro/trailer/slender-man-17545/

Return to “Filme”