Problema cu performanta

Aici puteti discuta despre absolut ORICE!

Moderator: Suport Team

Greenster
Member

Problema cu performanta

Wed Jun 27, 2018 7:33 pm

Salut, recent am achizitionat un PC cu urmatoarele componente

Procesor Intel core I7 7700 3,6 Ghz
Placa video Nvidia Geforce GTX 1060 6 gb
Memorie RAM 8 GB DDR4
Memorie HDD de 1 TB nu stiu exact firma
Memorie SSD de 240 GB
si altele ( nu stiu exact numele )

Totul pare in regula cu PC-ul, dar cand vine vorba de performanta in jocuri lucrurile stau altfel. Mi-am instalat driverele pentru placa si tot de ce am avut nevoie si usor usor am instalat si unele jocuri, ma uitasem inainte pe youtube la performantele pe care trebuia sa le aiba PC-ul si am vazut si in recenzile de pe site-ul magazinului de unde am cumparat ca lumea zicea ca toate jocurile merg in peste 60 FPS-uri dar la mine nu e asa, performantele sunt destul de slabe si nu am idee de ce, intr-adevar ating in unele jocuri 60 fps dar am si dropuri in care ajunge la 50 sau 40, am vazut pe alte pagini ca e din cauza memoriei RAM dar restul de pe site-ul magazinului au spus ca e ok, nu stiu ce sa cred, adica sunt unele jocuri slabe in care performanta e mai mica ca in jocurile mari ( Ex PUBG duce 60 constant cu mici dropuri iar in CSGO am deabea 40 fps-uri si in ambele jocuri trebuia sa depasesc 100, mai ales ca alte componente mai slabe ca ale mele reusesc sa o faca ) , daca are cineva o solutie sau daca stie cauza, il rog sa o lase mai jos, multumesc !

EDIT: Am uitat sa mentionez ca nu imi merge Nvidia Control panel, imi zice asta " NVIDIA Displays are not avabile, You are not currently using a display attached to an NVIDIA GPU" si cand am dus pc-ul la un service acolo mergea...
cipflixtv
Administrator

Re: Problema cu performanta

Wed Jun 27, 2018 11:20 pm

fa un fresh instal la windows sa vezi daca problema va persista ..
:o CipFlixTV - Ala cu pc'uri pe pereti! :o
Image
Greenster
Member

Re: Problema cu performanta

Fri Jun 29, 2018 5:25 pm

Am rezolvat, nu am legat cablul hdmi la placa si nu mergea placa =))

Return to “Discutii Generale”