Laptop buget 4.000 lei
Moderator: Suport Team
- Vero94
- Member
Salut băieți! Acum câteva zile mi-a bubuit vechiul laptop si sunt nevoit să cumpăr unul nou. Ce imi doresc de la acest laptop este să ruleze jocurile gen Gta V, Cs go, DOta, COD.. am bugetul de 4.000 si m am gandit să achiziționez Laptop Gaming ASUS TUF FX505DU-AL031, AMD Ryzen 7-3750H pana la 4.0GHz, 15.6" Full HD, 8GB, SSD 256GB, NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti 6GB, Free Dos, Stealth Black. Căruia ii voi adăuga ulterior incă 8Gb. Merită acest laptop? Am auzit că procesorul este prea slab in comparatie cu placa video.. si că are probleme cu răcirea
-
Wi
In pretul acesta eu zic ca este best buy.
Nu gasesti ceva mai bun si mai ieftin.
Ca sa treci la un procesor mai bun si o placa video la fel de buna, mai trebuie sa pui 1000 de lei.
Gasesti la 3500 lei cu procesor mai bun dar cu placa video mult mai slaba.
Trebuie sa fie un balans intre cele doua si acesta este perfect. Merita sa il iei.
Nu gasesti ceva mai bun si mai ieftin.
Ca sa treci la un procesor mai bun si o placa video la fel de buna, mai trebuie sa pui 1000 de lei.
Gasesti la 3500 lei cu procesor mai bun dar cu placa video mult mai slaba.
Trebuie sa fie un balans intre cele doua si acesta este perfect. Merita sa il iei.
- Vero94
- Member
Mulțumesc mult, este de ajuns părerea ta. Se poate inchide thread-ul. O zi bună si merci din nou!