Salut al,
As vrea sa imi fac un nou PC, nu prea de gaming, cel mult joc CS:GO si as vrea o părere sau o idee sau un sfat ce sa schimb si ce nu, acestea sunt următoarele componente
1. CiT Raider PC Case Mid-Tower ATX
2. Corsair RM850x PLUS Gold 850w Fully Modular ATX
3. Intel Xeon Processor E3-1220 (il am deja din vechiul PC si nu as vrea sa il schimb, sunt mulțumit de el)
4. 2x2GB RAM DDR 3 1333Mhz (ceva de la HP, nu stiu exact as vrea sa urc oricum in 8GB măcar)
5. Sistemul de răcire este format din 8 ventilatoare (cele cu care a venit carcasa)
As vrea totusi o idee in legătura cu placa video si o placa de baza compatibila pentru procesor pe langa restul părerilor despre toata unitatea
P.S. Sunt in Anglia, deci nu am acces la site-URI românești
Mulțumesc!
Păreri/Idei/Sfaturi
Moderator: Suport Team
-
Wi
Personal eu as tine doar sursa din tot build-ul asta.
Placa de baza noua pentru procesorul tau nu prea gasesti si nici nu se prea merita.
Sursa este overkill pentru configuratie, chiar este o sursa foarte, foarte buna.
Ar ajuta sa ne spui ce buget ai, eu pot sa iti recomand lejer sa vinzi ce ai si sa iei ceva nou sau sa iti recomand componente bune dar scumpe si va fi in zadar.
Placa de baza noua pentru procesorul tau nu prea gasesti si nici nu se prea merita.
Sursa este overkill pentru configuratie, chiar este o sursa foarte, foarte buna.
Ar ajuta sa ne spui ce buget ai, eu pot sa iti recomand lejer sa vinzi ce ai si sa iei ceva nou sau sa iti recomand componente bune dar scumpe si va fi in zadar.
- P_a_r_a_n_a_m_A
- Member
Nu prea imi pasa de buget, sa zic vreo 1000£ dar nu as vrea sa ma ating nici prea departe, gen vreau doar sa imi meargă sa zic CS:GO ca si joc dar procesorul vreau sa poată cat mai mult si da Intel, sunt certat cu AMDWishz wrote: ↑Sat Jul 11, 2020 2:40 pmPersonal eu as tine doar sursa din tot build-ul asta.
-
Wi
cu 1000 de euro iti faci configuratie noua si iti va merge orice joc o perioada foarte buna de timp .