alexa error

Probleme legate de Alexa, Google Home si Smart Home in general

Moderator: Suport Team

andrei1233
Member

alexa error

Mon Jan 07, 2019 9:50 pm

salut am incercat si eu sa configurez o alexa dar exact când sa o conextez la net imi da o eroare 12:1:107:22:1 am cautat eroarea pe net si nimic
sper ca ma poti ajuta
mersi
D3iu
Suport Team Moderator

Re: alexa error

Tue Jan 08, 2019 3:25 pm

Salut, din ce informatii am gasit eu si nestiind exact detaliile tale, ar fi doua solutii
1. Ai procurat amazon echo sau echo dot-ul la mana a doua si atunci alexa da eroarea aceea pentru ca inca apare ca fiind inregistrata pe contul vechiului proprietar caz in care ii poti spune doar sa intre in aplicatie si sa apese butonul DEREGISTER
2. Ai un router mai ciudatel, situatie in care ar trebui sa intrii in setarile acestuia si sa cauti optiunea ~ Disable Port Scan and DoS Protection ~ ori sunt separate ori impreuna (portscan cu ddos, depinde de router), deci practic dezactivezi toate metodele de siguranta ale routerului (TEMPORAR) dupa ce ai facut asta incearca din nou sa conectezi alexa, daca ai reusit poti intra inapoi in router si sa pui optiunile asa cum erau.

Ca sa resetezi alexa si sa incepi procesul de la 0... urmareste clip-ul de pe link-ul ce o sa il afisez mai jos, ce corespunde cu tipul tau de dispozitiv..
https://www.amazon.com/gp/help/customer ... PCQ3MN65VR

Bafta si sper sa fi fost de ajutor

Return to “Virtual Assistants / Home Automation”