Laptop gaming sub 4000lei

Aici puteti discuta despre absolut ORICE!

Moderator: Suport Team

SAM
Global Moderator

Laptop gaming sub 4000lei

Fri Aug 17, 2018 10:57 am

Salut,

Vreau să îmi iau un laptop pentru gaming sub 4000lei. Am găsit unul care, zic eu, e destul de bun, însă aș vrea o părere sau o recomandare.
https://www.pcgarage.ro/notebook-laptop ... cklit-2yr/

Mulțumesc!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
RobertGHD
Suport Team Moderator

Re: Laptop gaming sub 4000lei

Fri Aug 17, 2018 11:32 am

E foarte ok alegerea ta. Altceva mai bun in banii astia nu prea gasesti.

Daca esti adeptul produselor resigilate poti achizitiona acest laptop care are un procesor mai puternic : https://www.pcgarage.ro/notebook-laptop ... cklit-2yr/

In rest, nu am gasit nimic mai bun decat ceea ce ai ales tu.

Iti recomand sa iti iei si un ssd pe m2 pt windows si alte programe uzuale. HDD-ul acestui laptop este foarte slab si vei simtii asta. Iti recomand: https://www.pcgarage.ro/ssd/intel/760p- ... 4-m2-2280/
SAM
Global Moderator

Fri Aug 17, 2018 11:43 am

Mulțumesc pentru răspuns, @RobertGHD!
Nu sunt adeptul produselor resigilate deoarece am "pățit-o" de două ori. În plus, vreau să fiu responsabil pentru fiecare zgârietură de pe laptop, doar așa apreciez lucrurile cu adevărat.
Am văzut în multe reviews că procesorul i7-7700HQ se încălzește foarte tare față de i5-7300HQ, asta deși ambele sunt făcute pe 14nm.
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
RobertGHD
Suport Team Moderator

Fri Aug 17, 2018 11:50 am

Eh, de incalzit toate se incalzesc, totusi nu cred ca ajunge niciunul la thermal throttle.

Eu personal am mai cumparat produse resigilate si am avut si produse bune, si produse stricate, pline de praf si cu insecte moarte prin ele (emag). Depinde si de noroc. De la Pcgarage am cumparat doar 2 perechi de casti resigilate, ambele perfect functionale.

Ca sa nu risti nimic, cumpara-l pe cel nou cu i5, nu ai nimic de pierdut. Dar ai neaparat in vedere achizitionarea unui SSD odata cu laptopul ca sa nu stai sa pui windows-ul de 2 ori si sa descarci iar drivere si tot ce iti mai trebuie.
fu
fuckoffcheater

Fri Aug 17, 2018 5:44 pm

Majoritatea laptop-urilor se incalzesc si nu ai ce sa le faci. Singura chestie e sa le schimbi pasta si sa iti iei un cooling pad si o sa vezi o mica schimbare in temperatura avand in vedere ca pasta stock e de cacao.
Mie laptop-ul de la MSI GE62VR 7RF Apache Pro mi-a facut thermal throttle si schimband pasta stock cu una mai buna si facut undervolt la -140 V cu Intel Extreme Tuning Utility mi-au scazut temperaturile cu vreo 10-15 grade si nu am mai avut probleme cu throttleing-ul.

Am ajuns la -140V facand teste si informandu-ma de la alte video-uri. Poti incerca sa faci la -100V si faci cate un stress test imediat sa vezi daca iti da crash. Daca nu iti da crash mai poti sa cresti la cate putin si sa repeti testul. Cand ajungi sa zicem la -130V iti sugerez sa ii faci un stress test de 30 de minute ca in caz ca te joci ceva sa nu primesti un crash chiar cand iti e viata mai buna.

Si tin sa mentionez ca undervolt-ul nu strica nimic si un o sa pierzi din performatele laptop-ul ba din contra o sa fie totul mai bine. Recent am scos profilul la undervolt si in Overwatch imi ajungea procesorul la o temperatura de 92-93 de grade si imi facea thermal throttle plus fps drop nasol. Eee, revenind la loc la -140V procesorul avea undeva la 77-83 de grade ceea ce este o diferenta enorma. (Depinde ce te joci)

Return to “Discutii Generale”